Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σοκ – Βγάζει μαχαίρι και τον καρφώνει

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Πάρης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του, καταγγέλλοντάς τον στην αστυνομία και ορίζοντας τη συνάντηση όπου θα συλληφθεί. Παρά τις προσπάθειές του, ο Αποστόλης, απογοητευμένος από τον προδιαγεγραμμένο προδικασμό του γιου του, επιλέγει να παραδοθεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σοκ – Βγάζει μαχαίρι και τον καρφώνει

Μετά την επιτυχημένη ενέδρα της αστυνομίας, ο Αποστόλης επιστρέφει στη Μάγια, τη μοναδική που μπορεί να του προσφέρει υποστήριξη. Ωστόσο, κατά τη στιγμή που η Μάγια προσπαθεί να τον παρηγορήσει, εμφανίζεται ξαφνικά ο Φώτης και τον επιτίθεται, κατηγορώντας τον για σχέση με τη σύζυγό του. Κατά λάθος, καθώς προσπαθεί να επιτεθεί στον Αποστόλη, μαχαιρώνει αντί γι’ αυτόν τη Μάγια. Ο Αποστόλης εγκαταλείπει το σημείο και καταφθάνει στο σπίτι του Χρήστου, όπου εκεί βρίσκεται και η Βικτώρια.

Καθώς συζητούν , συνειδητοποιούν ότι ο χρόνος τους στενεύει και πρέπει να αντιμετωπίσουν την επέμβαση της αστυνομίας. Παράλληλα, ο Χρήστος εκφράζει την προθυμία του για άλλον ένα φόνο, αυτή τη φορά με στόχο τον Αποστόλη. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι αυτή η ενέργεια θα τον οδηγήσει στην καταδίκη του. Με τη βοήθεια της Βικτώριας, προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαφύγουν χωρίς να αποκαλυφθούν όλα στην αστυνομία. Προτείνουν στον Αποστόλη τη λύση: να παραδοθεί και να εκθέσει τον Δούβλη, αναδεικνύοντας τον ως ένα από τα μεγαλύτερα θύματα του.

 

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝτρειλερ ο παραδεισος των κυριων