Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σαπίζουν στην φυλακή

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Καταιγιστικές εξελίξεις προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Βικτώρια, ο Σίμος και η Αμαλία συλλαμβάνονται. Η Βικτώρια βρίσκεται σε δεινή κατάσταση, προσπαθώντας να δραπετεύσει από τη χώρα, αλλά αντιμετωπίζει αναπόφευκτη σύλληψη και φυλάκιση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σαπίζουν στην φυλακή

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Μάρκος ενημερώνει τον Ντίνο για τον εντοπισμό του Σίμου σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, καταλαβαίνοντας ότι εκεί κρύβεται η Βικτώρια. Ο Ντίνος επικοινωνεί με τις αρχές, που εκκινούν άμεση έρευνα για τη σύλληψή της. Σύντομα, ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης εντοπίζουν τη Βικτώρια της παιρνούν χειροπέδες και την παραδίδουν στις αρχές. Ταυτόχρονα, εκδίδονται ένταλματα σύλληψης για την Αμαλία και τον Σίμο, καθώς υποπτεύονται για εγκληματικές πράξεις και υπόθαλψη εγκληματία.

Η σύλληψή τους προκαλεί σοκ και η Αμαλία αντιδρά με απογοήτευση μαθαίνοντας ότι ο Ντίνος παρέδωσε πληροφορίες στις αρχές. Μετά από κατάθεση, η Αμαλία και ο Σίμος αφήνονται ελεύθεροι. Παρόλα αυτά, η Βικτώρια βρίσκεται πιεσμένη και υφίσταται τον κίνδυνο να καταδικαστεί σε μακροχρόνια φυλάκιση για τα εγκλήματά της. Ο κλοιός σφίγγει γύρω της, αφήνοντάς την να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της. Οι προσπάθειές της για απόδραση και αποφυλάκιση αποτυγχάνουν επανειλημμένα, ενώ η σκιά των εγκλημάτων της επικρατεί πάνω της.

Η ίδια αναζητά λύσεις και στήριξη, ενώ οι φίλοι της παλεύουν να βρουν τρόπους να την βοηθήσουν αντιμέτωπη με την αναπόφευκτη ποινή που την περιμένει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ