Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ρίχνει τον φόνο στο Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Το επερχόμενο επεισόδιο της σειράς θα φέρει σοκαριστικές εξελίξεις καθώς ο Ντίνος θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες φόνου. Όταν ο Πάρης αποκαλύπτει στην Όλγα την πιθανότητα περί ενδεχόμενης συγγένειας του Σίμου με τη Βικτώρια και τον Ιωσήφ, η μνήμη της ξυπνάει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ρίχνει τον φόνο στο Ντίνο

Αναζητώντας στο παλιό φωτογραφικό άλμπουμ, εντοπίζει μια φωτογραφία που ανακαλύπτει τα πάντα. Πέρα από την ίδια, τον Χριστόφορο και την Αντιγόνη, βλέπει τη Βικτώρια και τον Ιωσήφ, ξυπνώντας αναμνήσεις. Παράλληλα, η Βικτώρια πείθει τον Χριστόφορο να κρατήσει τη Στέλλα στο σπίτι και επιχειρεί να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία που κρατά, αποφεύγοντας την αστυνομία. Παράλληλα, η Σύρμω ζηλεύει τη συγχωριανή της που φέρνει ενδιαφέρον στον Θωμά.

Μια παρεξήγηση οδηγεί σε έκρηξη ζήλιας από τη Σύρμω, ενώ η Βικτώρια αποφασίζει να καταστρέψει κάθε ίχνος εναντίον της. Όταν η Βικτώρια αποκαλύπτει τις ενδείξεις εναντίον του Ντίνου στη δολοφονία του Άγη, επιχειρεί να αποσπάσει την προσοχή από τον εαυτό της. Ταυτόχρονα, η Μάγια ανακαλύπτει πως ο Αποστόλης συναντά μια άλλη γυναίκα, προκαλώντας την οργή της. Καθώς ο Αποστόλης αρνείται να αποκαλύψει λεπτομέρειες, η κατάσταση ανατρέπεται, οδηγώντας το ζευγάρι σε έναν μεγάλο καβγά.

Αργότερα, ο Αποστόλης αποκαλύπτει στη Μάγια τη συνάντησή του με την Ειρήνη, αλλά δεν προσφέρει εξηγήσεις. Καθώς η Μάγια αντιδρά με οργή, οι σχέσεις τους βρίσκονται σε κρίση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ