Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ράκος η Αμαλία – Μαθαίνει ότι…

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος ενημερώνει την Αμαλία με μια νέα αποκάλυψη: «Κατήγγειλα τη Βικτώρια για τον θάνατο της Αντιγόνης πριν 11 χρόνια». Αυτή την σοκάρει, ανατριχιάζει από την απίστευτη είδηση. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η Αμαλία ταράζεται βαθιά, ανίκανη να δεχτεί την πραγματικότητα και παθαίνει νευρικό κλονισμό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ράκος η Αμαλία – Μαθαίνει ότι…

Αν και ταραγμένη, αποφασίζει να βγει για βόλτα, με τον Σίμο να την στηρίζει και να της προσφέρει τη συντροφιά του. Παράλληλα, η Δωροθέα, εναντίον της Αμαλίας, ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά με τα λόγια της που εκθέτουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κατάσταση ανοιχτά. Πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και του ζητάει να της αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τη θεία της. Ο Ντίνος, παρότι δύσκολα, το κάνει και μετά ανακαλύπτει τις κατηγορίες εναντίον του Σίμου.

Ο Σίμος, παρά την αναστάτωσή του, αναζητά απεγνωσμένα την Αμαλία. Η Δωροθέα, με ύπουλο τρόπο, του υπονοεί να την αναζητήσει στο σπίτι του συνεταίρου του. Καθώς οι ώρες περνάνε, ο Σίμος φτάνει έξω από το σπίτι του Ντίνου, ψάχνοντας πανικόβλητος για την Αμαλία. Αφού μπαίνει, ψάχνει ανυποψίαστα το σπίτι, δίνοντας μια δικαιολογία στον Ντίνο για την επίσκεψή του. Αλλά η Αμαλία, γνωρίζοντας την κατάσταση, δραπετεύει από το παράθυρο.

Λίγο αργότερα, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι της μαθαίνοντας ότι η μητέρα της έχει χτυπήσει το πόδι της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Έτσι γεμάτη ενοχές πηγαίνει να την δει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ