Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πυροβολεί εν ψυχρώ τον Χρήστο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ματούλα, παίρνει το νόμο στα χέρια της επιδιώκοντας τη σωτηρία της κόρης της στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς φτάνουμε στο οριστικό φινάλε του “Παραδείσου των Κυριών”.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πυροβολεί εν ψυχρώ τον Χρήστο

Ένας φόνος και μια φυγή ζευγαριού θα προκαλέσουν σημαντικές ανατροπές. Η απόφαση του Ντίνου και της Αμαλίας να εγκαταλείψουν όλα παραμένει συνταρακτική. Η αγάπη τους παραμένει ισχυρή και τους οδηγεί να δράσουν αποφασιστικά. Ο Σίμος παραμένει φυλακισμένος, ενώ η Αμαλία ανακοινώνει την απόφασή της να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Ντίνο. Η Μιράντα προσπαθεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά χωρίς επιτυχία. Η Μιράντα παραμένει δίπλα στον Χριστόφορο, στηρίζοντάς τον.

Την ίδια στιγμή, η Ματούλα και η Στέλλα βρίσκονται σε απόγνωση και αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από την Μιράντα. Αποστέλλουν ένα γράμμα που θα έχει μεγάλες συνέπειες. Ο Χρήστος, αν και φαίνεται ήρεμος, κρύβοντας τον θυμό του. Όταν ανακαλύπτει το γράμμα, η οργή του τον οδηγεί σε μια απόφαση με μοιραίες συνέπειες. Ξυλοφορτώνει τη Στέλλα, πιστεύοντας ότι αυτή προσπάθησε να παραδώσει το γράμμα. Η Ματούλα, απελπισμένη και θέλοντας να προστατέψει την κόρη της, παίρνει την τελική απόφαση και πυροβολεί τον Χρήστο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ