Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πριν παραδοθώ, θέλω να περάσουμε μαζί αυτό το βράδυ

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Ντίνο ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του «Παραδείσου», ωστόσο ο Ντίνος δυσκολεύεται να τον πιο στέψει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πριν παραδοθώ, θέλω να περάσουμε μαζί αυτό το βράδυ

Την ίδια στιγμή ο Ρένος αποφασίζει να θυσιάσει τη ζωή του, να πάρει πάνω του όλες τις κατηγορίες και να μπει φυλακή για να σώσει τον καλύτερό του φίλο: «Πριν πάω να παραδοθώ, σε παρακαλώ θέλω να περάσουμε μαζί αυτό το βράδυ», ικετεύει στον Σίμο. Παράλληλα, η Στέλλα εμφανίζεται στο σπίτι της Αμαλίας για να της ζητήσει να μείνει μαζί της, κάτι που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση: «Δυστυχώς, Στέλλα μου, είναι δύσκολο, δεν θα το ήθελα», της λέει και την απογοητεύει.

Ο Αποστόλης βρίσκει τον Πάρη και του ανακοινώνει: «Γιε μου, τα βάσανά μας τελείωσαν, από αύριο θα έχουμε στα χέρια μας την περιουσία μας». Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Σωτήρης αποφασίζουν να μείνουν μαζί και η Όλγα το ανακοινώνει στην Σύρμω, αλλά η Σύρμω της βάζει τις φωνές: «Τι είναι αυτά που μου λες; Ακόμα είσαι παντρεμένη κι εσύ κι αυτός. Κάτσε να πάρεις το διαζύγιο και μετά κάνε ό,τι θες», τη «μαλώνει». Η χαρά και η σύμπνοια στην οικογένεια του Πάρη δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο Αποστόλης διεκδικεί μέρος της περιουσίας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ