Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πώς μπορείς να στερείς από μια μάνα το παιδί της;

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Όσο ο Μεμάς και ο Στέφανος ψάχνουν, όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουν τρόπο να ειδοποιήσουν το ζευγάρι. Όμως δεν προλαβαίνουν και ο Πάρης με τη Γεωργία συλλαμβάνονται, ενώ τους παίρνουν το παιδί. Ο Μάρκος και η Πιπίτσα φεύγουν έξαλλοι από το σπίτι των Βασιλείου και πηγαίνουν στο σπίτι του Χριστόφο ρου, όπου ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πώς μπορείς να στερείς από μια μάνα το παιδί της;

Μόλις φύγουν, η Μιράντα μοιράζεται τους προβληματισμούς της γι’ αυτό που έκανε ο Χριστόφορος: «Νομίζω ότι είναι πολύ σκληρό αυτό που έγινε με τη Γεωργία. Πώς μπορείς να στερήσεις από μια μάνα το παιδί της;», του επισημαίνει. Στο μεταξύ, ο Μεμάς και ο Στέφανος βρίσκουν τον Νοτόπουλο νεκρό και ενημερώνουν τους υπόλοιπους και την αστυνομία, ενώ η Πιπίτσα με την Ολγα μιλάνε γεμάτες αγωνία στο τηλέφωνο: «Ο, τι μάθουμε να ειδοποιήσουμε η μια την άλλη», συμφωνούν.

Ο Μάρκος κοιμάται στο σπίτι του Στέφανου για να μάθει αμέσως τα νέα σε περίπτωση που τους τηλεφωνήσει κάποιος και ο Αποστόλης στο σπίτι της Ολγας για να της συμπαρασταθεί. Την επομένη, οι αστυνόμοι πηγαίνουν στο σπίτι της Ολγας και τους ενημερώνουν για τον θάνατο του Νοτόπουλου: «Πιστεύω ότι τον σκότωσε ο Μπουραντάς», τους λέει ο Αποστόλης και αμέσως πηγαίνουν στο σπίτι του Χριστόφορου: «Πού βρισκόσασταν την ώρα του φόνου;», τον ρωτάνε. Στο μεταξύ, η Γεωργία αφήνεται ελεύθερη αλλά χωρίς το παιδί της, το οποίο το έχουν δώσει σε ορφανοτροφείο.

Η Γεωργία ρωτάει: «Πού θα δώσετε το παιδί μου;», αλλά δεν της λένε σε ποιο ορφανοτροφείο το πηγαίνουν. Αμέσως μετά πηγαίνει στους γονείς της και κλαίει για το μωρό της. Ο Πάρης κρατείται, επειδή βρισκόταν σε αναστολή: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να σε βγάλω», του λέει ο δικηγόρος του, οποίος συμβουλεύει και τους γονείς του: «Θα ισχυριστούμε ότι πήγε απλά επίσκεψη, αλλά πρέπει να απομακρύνετε τα πράγματά του από εκεί», τους τονίζει.

Η Όλγα μένει λίγο μόνη της με τον Πάρη και τον ενημερώνει για τον θάνατο του Νοτόπουλου, ενώ ο Πάρης της ζητά: «Να κάνεις ό,τι μπορείς για να πάρει πίσω η Γεωργία το παιδί της». Την ίδια ώρα, ο Μάρκος δεν μπορεί να εντοπίσει το παιδί σε κάποιο ίδρυμα και η Γεωργία τσακώνεται άσχημα με τη μάνα της κατηγορώντας την ότι αυτή φταίει που έμπλεξε με τους Μπουραντάδες και φεύγει από το σπίτι.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ