Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πλακώνονται στο ξύλο για τα μάτια της

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Παράδεισος των Κυριών βρίσκεται σε αναταραχή, καθώς οι αναμετρήσεις μεταξύ του Σίμου και του Ντίνου φαίνεται να φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Το κίνητρο; Η Αμαλία. Ο Σίμος, επιθυμώντας τη συγχώρεση της Αμαλίας και τη λήθη της από την απότομη στιγμή που την χτύπησε, συμφωνεί να παραχωρήσει τον Παράδεισο στον Ντίνο, με σκοπό να φύγουν μαζί στο εξωτερικό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πλακώνονται στο ξύλο για τα μάτια της

Την επόμενη ημέρα, ανακοινώνει την απόφασή του στον Ντίνο, που φαίνεται να το χαιρετά ιδιαιτέρως.
Παρόλα αυτά, ο Ντίνος είναι βέβαιος πως κάτι έχει ταράξει την Αμαλία, καθώς δεν μπορεί να εξηγήσει αλλιώς τον απρόσμενο συμβιβασμό του εχθρού του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Ντίνος αποδοκιμάζει τον Σίμο υπονοώντας πως αυτός ευθύνεται για την πυρκαγιά και την καταστροφή του Ολύμπια. Αποφασισμένος να αθωώσει τον εαυτό του, ο Σίμος αρνείται απολύτως τις κατηγορίες και αντεπιτίθεται, κατηγορώντας τον Ντίνο ότι διατηρεί ακόμη συναισθήματα για την Αμαλία.

Η συζήτηση εξελίσσεται σε έντονη αντιπαράθεση και οι δυο άνδρες καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια. Έξω απο το γραφείο, ο Βύρωνας αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει και προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση, προειδοποιώντας τον Ντίνο να μην ενεργεί με τέτοιο τρόπο. Ωστόσο, ο Ντίνος αδιαφορεί για τα λόγια του, σίγουρος πως η Αμαλία είναι η αιτία που ο Σίμος συμφώνησε να του παραχωρήσει το ποσοστό του στο μαγαζί.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ