Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πέφτει ξανά στην παγίδα του Σίμου

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Πάρης εξετάζει προσεκτικά την πρόταση του Σίμου για την πώληση του πατρικού σπιτιού, που κληρονόμησε από τη Δωροθέα, συνδυάζοντας την αγορά με το ποσοστό του στο “Ολύμπια”. Δεν υποτιμά τις πιθανές παγίδες, έχοντας πλήρη αντίληψη της επιθυμίας του Σίμου να αποχωρήσει. Πιθανώς θέλει να φέρει αντιμέτωπο τον Ντίνο, με τον με τον βιαστή της Αμαλίας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πέφτει ξανά στην παγίδα του Σίμου

Επίσης, ο Ντίνος, εξίσου υποψιασμένος με τον Πάρη, προσπαθεί να ανακαλύψει τους λόγους που ώθησαν τον Σίμο να προτείνει την πώληση του μεριδίου του. Η Μιράντα, σοκαρισμένη, ακούει ότι ο Σίμος δεν ανέφερε ποτέ τον Δημοσθένη στην αστυνομία. Αποφασισμένη να φέρει την αλήθεια στο φως, αποφασίζει να καταθέσει η ίδια κατά του Δημοσθένη. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος έχει έναν άγριο καβγά με την Αμαλία πριν η πόρτα χτυπήσει και οι αρχές συλλαμβάνουν τον ίδιο.

Υπό την επιρροή του Σαρηγιάννη, η απελπισμένη Βικτώρια αποφασίζει να κατηγορήσει τον Σίμο για συνωμοσία, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Σίμος γνωρίζει τώρα την αλήθεια. Παράλληλα, η Μιράντα επισκέπτεται το σπίτι του Χρήστου για να δει την κατάσταση της Ματούλας, ενώ η Αμαλία επιμένει στον Ντίνο να εγκαταλείψουν την πόλη κρυφά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ