Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πάρης – Γεωργία ενώνονται ενώπιον θεού και ανθρώπων

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Σήμερα το επεισόδιο της σειράς φέρνει χαρμόσυνα νέα, καθώς ο Πάρης και η Γεωργία ενώνουν τις ζωές τους σε μια τελετή γάμου γεμάτη συγκίνηση. Ο Πάρης, γεμάτος ευτυχία, περιμένει την αγαπημένη του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πάρης – Γεωργία ενώνονται ενώπιον θεού και ανθρώπων

Ενώ ο Χριστόφορος και η Αμαλία προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει με την Στέλλα, ο Φώτης λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που αναμένεται να αλλάξει τη ζωή του και τις προτεραιότητές του. Ο Ντίνος βασανίζεται από κάποιες σκέψεις, αλλά όταν τις μοιράζεται με τη Μιράντα, αντιμετωπίζει την αντίθεσή της.

Ο Ρένος, αποκαλύπτεται σε όλους, και αυτή τη φορά φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να τον υποστηρίξει. Η Δωροθέα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη που δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί, καθώς ευθύνεται και η ίδια. Ένα ευχάριστο συμβάν φέρνει τους πάντες κοντά. Ερωτηματικά περιβάλλουν το εάν όλα θα εξελιχθούν ομαλά αυτή τη φορά, ή αν θα υπάρξουν νέες εντάσεις, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝτρειλερ ο παραδεισος των κυριων