Ο Παράδεισος Των Κυριών – Παίρνει την κηδεμονία με πλαστό έγγραφο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Μάρκος αποφασίζει να συνδέσει τη ζωή του με τη Δωροθέα. Η είδηση αυτή, όμως, προκαλεί έντονη αντίδραση από την Γεωργία, η οποία εμπλέκεται σε έναν καυγά με τον Μάρκο. Η σχέση πατέρα και κόρης βρίσκεται σε δοκιμασία, αφού η αντιπαράθεση δημιουργεί μια ρωγμή μεταξύ τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Παίρνει την κηδεμονία με πλαστό έγγραφο

Παράλληλα, ο Σίμος συναντά τον Χρήστο, ο οποίος επιχειρεί να υπονοήσει αμφιβολίες σχετικά με τους φίλους του Σίμου, ειδικά για τη Βικτώρια και τον Ρένο. Ο Χρήστος προσπαθεί να διαταράξει τον στενό κύκλο του Σίμου, δημιουργώντας αναστάτωση και αμφιβολίες. Παράλληλα, ο Χριστόφορος αποφασίζει να υιοθετήσει το σχέδιο της Βικτώριας για να αποκτήσει την επιμέλεια του μωρού. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, καθώς αναδύονται νέοι όροι και προκλήσεις.

Στο μεταξύ, ο Βύρωνας προτείνει γάμο στη Ζαχαρούλα, αναστατώνοντας τη Σύρμω. Ωστόσο, η Ζαχαρούλα θέτει όρους για τον γάμο, δημιουργώντας ένα επιπλέον εμπόδιο στην ευτυχία του Βύρωνα. Τα γεγονότα παίρνουν απροσδόκητη τροπή όταν η Νικολέτα επισκέπτεται τον “Παράδεισο” και αποκαλύπτει στον Ντίνο ότι η Μιράντα δεν είναι η πραγματική της μητέρα. Και οι δύο έχουν πέσει θύματα της εκδίκησης της Βικτώριας. Αυτή η αποκάλυψη σοκάρει τον Ντίνο, που υποθέτει ότι η Μιράντα τον απομάκρυνε λόγω απογοήτευσης και θλίψης.

Όταν, όμως, ο Ντίνος συναντάει ξανά τη Μιράντα, αυτή του αποκαλύπτει την πραγματική αλήθεια. Του λέει ότι η Αμαλία είναι η κόρη της, και αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν. Ο Ντίνος, παρά το σοκ, προσπαθεί να την πείσει ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, αλλά η Μιράντα είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά του. Την επόμενη μέρα, ο Χριστόφορος προσπαθεί με ένα πλαστό έγγραφο να πείσει τη Γεωργία να αναγνωρίσει τον μικρό Άγη. Αρχικά αντιδρά αρνητικά, αλλά τελικά συναινεί. Εν τω μεταξύ, ο Φώτης παρακολουθεί το σπίτι του Χρήστου και παρατηρεί τη Νέλλυ να εξέρχεται από εκεί, δημιουργώντας νέες ερωτηματικά και καθιστώντας αβέβαιη την καθημερινότητα του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ