Ο Παράδεισος των κυριών – Όλγα & Πάρης μαθαίνουν ότι ο Αποστόλης ζει

Ο Παράδεισος των κυριών – Ο Σίμος μεταφέρει τα νέα στη Βικτώρια ότι ο Αποστόλης ζει, προκαλώντας της μεγάλη ταραχή: «Πρέπει να τον βρεις και να τον βγάλεις από τη μέση, Κινδυνεύουμε όλοι μας», τον προειδοποιεί.

Ο Παράδεισος των κυριών – Όλγα & Πάρης μαθαίνουν ότι ο Αποστόλης ζει

Στο μεταξύ, ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να βρει η Μιράντα τη χαμένη της κόρη. Έτσι πηγαίνει στη Βικτώρια και την εκβιάζει ανοιχτά: «Αν δεν μας πεις πού είναι η κόρη της Μιράντας, η Λιζέτα θα πάει να καταθέσει τα πάντα για τις παρανομίες σου», την απειλεί. Στο μεταξύ, η Αμαλία πηγαίνει να πει στη Μιράντα ότι είναι η κόρη της. Ωστόσο η Πολυξένη την προλαβαίνει: «Αμαλία, μην το κάνεις αυτό, θα κάνεις πολύ μεγάλο κακό, θα διαλύσεις τα πάντα», της τονίζει και τελικά την πείθει.

Η Στέλλα τρώει ακόμα μια «σφαλιάρα», αυτή τη φορά όμως από τον Ρένο, ο οποίος αρχίζει να την αποφεύγει: «Εντάξει, κάναμε λίγο παρέα, αλλά δεν έγινε και τίποτα», της λέει. Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Πάρης έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια, καθώς ο Σωτήρης τούς ενημερώνει: «Ο Αποστόλης είναι ζωντανός, το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον Δούβλη». ενώ η Δωροθέα προβληματίζεται από μια πληροφορία που μαθαίνει από τον Πάρη: «Η κυρία Πιπίτσα γύρισε στο σπίτι του κυρίου Μάρκου. Παρόλο που είναι σε διάσταση μένει εκεί για να βοηθήσει τη Γεωργία με το μωρό», αναφέρει και η Δωροθέα φαίνεται να ζηλεύει.

Η Αμαλία αποφασίζει να προχωρήσει με τον Σίμο Τα εγκαίνια του «Μπον Βιβέρ», του καταστήματος της Δάφνης, ετοιμάζονται όταν εμφανίζεται ξαφνικά ο Μεμάς, οποίος μετά από παρότρυνση της Δάφνης έρχεται για να δουλέψει στο μαγαζί. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια ετοιμάζεται να δράσει καταστρώνοντας το καινούριο της σχέδιο… Παράλληλα η Μάγια φιλοξενεί τον Αποστόλη, ενώ δέχεται στο σπίτι τι της την αναπάντεχη επίσκεψη της Πολυξένης που πηγαίνει να ζητήσει τη βοήθειά της, ο Αποστόλης προλαβαίνει και κρύβεται και ακούει από την Πολυξένη τα προβλήματά της.

Μάλιστα, μόλις η κοπέλα φύγει, ο Αποστόλης παροτρύνει τη Μάγια: «Η κοπέλα είναι από σπίτι, την ξέρω. Καλά έκανες και της πρότεινες να δουλέψει εδώ». Λίγο αργότερα ο Ρένος, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα, βλέπει τον Ντίνο που συνοδεύει την Αμαλία στο σπίτι της, μετά το τραπέζι που της έχουν κάνει με τη Μιράντα, και κατευθείαν πηγαίνει στον Σίμο: «Είδα την Αμαλία να κατεβαίνει από το αμάξι του Παπακώστα», τον ενημερώνει και ο Σίμος τρελαίνεται.

Μάλιστα ετοιμάζεται να μαζέψει τα πράγματά του και να μην πηγαίνει πια στο γραφείο του στον «Παράδεισο». Όλα όμως θα αλλάξουν όταν η Αμαλία τον κάνει να ξανασκεφτεί την απόφασή του: «Γιατί το κάνεις αυτό; Εγώ σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να σε χάσω από τη ζωή μου», του λέει.

Η Όλγα σώζει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία Ένας υπόγειος «αγώνας δρόμου» γίνεται για το ποιος θα πάρει την περιουσία της Όλγας, καθώς ο δικηγόρος την ενημερώνει: «Αφού ο Αποστόλης δεν είναι νεκρός αλλά αγνοούμενος, η διαθήκη του δεν ισχύει». Παράλληλα η Βικτώρια, στριμωγμένη, προσπαθεί να βρει μια λύση για να γλιτώσει για ακόμα μια φορά και τη βρίσκει στο πρόσωπο μιας κοπέλας, της Νικολέτας (Αμαλία Σγουμποπούλου).

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων