Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι υποψίες του καίνε την Βικτώρια

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Μιράντα ρωτά τον Χριστόφορο γιατί υποψιάζεται τη Βικτώρια. Καθώς η Βικτώρια τον πιάνει επ’ αυτοφώρω όταν ετοιμάζεται να βγει από το δωμάτιό της, δείχνει τη δυσαρέσκειά της για την εξήγησή του περί αναζήτησης βιβλίου.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι υποψίες του καίνε την Βικτώρια

Ο Χριστόφορος στέλνει το φάρμακο που βρήκε στο δωμάτιό της για εργαστηριακό έλεγχο και περιμένουν τα αποτελέσματα. Η Μιράντα επισκέπτεται το δωμάτιο του Χριστόφορου για να του μιλήσει. “Συγνώμη που ήρθα στο δωμάτιό σου, αλλά ήθελα να σου μιλήσω,” του λέει. Εκείνος απαντά: “Χαρά μου, αν μπορώ να σε βοηθήσω και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη.”

Τότε η Μιράντα αναφέρει ότι θέλει να συζητήσουν την επίσκεψή του στον Φώτη και του λέει ότι τον είδε. “Ήθελα να του μιλήσω, μετά απ’ ό,τι ισχυρίστηκε. Δεν είναι και μικρή η κατηγορία του για τη Βικτώρια,” αναφέρει ο Χριστόφορος. Η Μιράντα του απαντά: “Καταλαβαίνω, απλά μου είπε κάποια πράγματα που δεν ξέρω αν ευσταθούν,” εκείνος δείχνει να μην καταλαβαίνει. Τότε η Μιράντα του λέει: “Του φάνηκε πως έχεις και εσύ κάποιες υποψίες για τη Βικτώρια…”

Τι θα αποκαλύψουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τη Βικτώρια; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ της Μιράντας και του Χριστόφορου μετά από αυτήν τη συζήτηση; Ποια άλλα μυστικά μπορεί να κρύβει η Βικτώρια και πώς θα επηρεάσουν την πλοκή της σειράς; Θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για τον Φώτη και τον ρόλο του στην υπόθεση;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ