Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Τραγικός Επίλογος γράφεται απο τον Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η σειρά, μετά από δύο χρόνια προβολής, φτάνει στο τέλος του τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 20:00, με το τελευταίο επεισόδιο να αναμένεται συγκινητικό και ανατρεπτικό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Τραγικός Επίλογος γράφεται απο τον Σίμο

Ο Σίμος, κυριευμένος από δίψα για εκδίκηση, δραπετεύει από τη φυλακή με σκοπό να εμποδίσει την Αμαλία να φύγει στο εξωτερικό με τον Ντίνο. Καταφτάνει στο σπίτι του Ντίνου, απειλώντας την Αμαλία και σημαδεύοντάς την με όπλο, φωνάζοντας πως δεν θα της επιτρέψει να φύγει. Πατάει τη σκανδάλη, αλλά ο Πάρης, που βρίσκεται εκεί, μπαίνει μπροστά για να σώσει την Αμαλία και τραυματίζεται στο μπράτσο.
Σε έξαλλη κατάσταση, ο Σίμος φεύγει με το αυτοκίνητο και κατευθύνεται στις φυλακές όπου κρατείται η Βικτώρια, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την κατάληξη της ζωής του.

Φτάνοντας εκεί, πυροβολεί τους φρουρούς και κατευθύνεται προς το κελί της μητέρας του, όπου βρίσκεται τυχαία και ο Χριστόφορος. Ο Σίμος απαιτεί από τη Βικτώρια να του εξηγήσει γιατί του κατέστρεψε τη ζωή και γιατί του έλεγε ψέματα τόσα χρόνια. Στη συνέχεια, σηκώνει το όπλο και την πυροβολεί. Η Βικτώρια πέφτει αιμόφυρτη στο πάτωμα και αφήνει την τελευταία της πνοή, ενώ ο Χριστόφορος βρίσκεται σε σοκ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Σίμος στρέφει το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτονεί, με τον Λεβί να βλέπει το γιο του νεκρό και να καταρρέει.

Εν τω μεταξύ, ο Μέμας και ο Βύρωνας περιμένουν στις σκάλες της εκκλησίας τις γυναίκες της ζωής τους για να παντρευτούν, αγνοώντας την τραγωδία που έχει συμβεί. Η απουσία του Πάρη προκαλεί ανησυχία στην Όλγα και τη Γεωργία. Η Αμαλία, από την πλευρά της, ενημερώνει την αστυνομία για τη δραπέτευση του Σίμου και την απόπειρα δολοφονίας της. Στη συνέχεια, πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να βρει τον Ντίνο, που είναι έτοιμος να φύγει για την Αμερική. Τον εκλιπαρεί να μη χωρίσουν, αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη και φεύγει.

Η Αμαλία, συντετριμμένη, επιστρέφει σπίτι της και, μετά από αδιαθεσία, η Όλγα, η Γεωργία και ο Σωτήρης μαθαίνουν για τον πυροβολισμό του Πάρη και τη δολοφονία της Βικτώριας και την αυτοκτονία του Σίμου. Ο Πάρης τους διαβεβαιώνει ότι είναι καλά, ενώ ο Χριστόφορος δίνει κατάθεση στις Αρχές και ενημερώνει την Αμαλία για τα γεγονότα μαζί με τη Μιράντα. Στο άκουσμα των τραγικών ειδήσεων, η Αμαλία λιποθυμάει, αλλά σύντομα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και σοκάρεται. Ο Ντίνος, πριν φύγει, κανονίζει όλα τα διαδικαστικά και αφήνει το μαγαζί στη Μιράντα και την Αμαλία.

Μητέρα και κόρη διοικούν πια τον Παράδεισο. Ο καιρός περνάει και η Αμαλία, χωρίς καμία επαφή με τον Ντίνο, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Μαζί με τη Μιράντα, ψάχνουν όνομα για το μωρό. Ο Χριστόφορος δίνει την ευκαιρία στον Πάρη να ζήσει ευτυχισμένος με τη Γεωργία και το εγγόνι του. Σύντομα, η Γεωργία γεννάει ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και ο Πάρης γίνεται ευτυχισμένος πατέρας. Τα χρόνια περνούν και το 2024, η Αμαλία μαθαίνει από την τηλεόραση πως ο Ντίνος άφησε την τελευταία του πνοή.

Δακρύζει και αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό στην κόρη της. Λίγες ημέρες μετά, πηγαίνει την κόρη της στον τάφο του Ντίνου και της εξομολογείται πως ο άνθρωπος που δημιούργησε τον Παράδεισο των Κυριών ήταν ο πατέρας της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ