Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος της κάνει το χατίρι

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία, όπως αποκαλύπτεται στα νέα επεισόδια της σειράς, παίζει καθοριστικό ρόλο στη μεταβίβαση της επιχείρησης από τον Σίμο στον Ντίνο. Ο Ντίνος, πλήττεται ψυχολογικά από τη στιγμή που η Μιράντα αποφασίζει να απομακρυνθεί από αυτόν, ανακαλύπτοντας παράλληλα την αλήθεια ότι η Αμαλία είναι κόρη της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος της κάνει το χατίρι

Αδιάφορος προς τους λόγους της Μιράντα, ο Ντίνος απαιτεί εξηγήσεις και, αντί να τους παράσχει, η Μιράντα αποφεύγει να απαντήσει. Απογοητευμένος από τα προσωπικά του, ο Ντίνος αποφασίζει να επικεντρωθεί στην εργασία του και ζητά από τον Σίμο να συζητήσουν για την επιστροφή της επιχείρησης στα χέρια του. Προτείνει ακόμα να αγοράσει το ποσοστό του μόλις αποκτήσει τα απαραίτητα κεφάλαια, αλλά ο Σίμος δεν είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει.

Στη συνέχεια, ο Ντίνος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την Αμαλία, πιστεύει ότι εκείνη συνωμοτεί εναντίον του. Ωστόσο, η πραγματικότητα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι η Αμαλία παροτρύνει τον Σίμο να πουλήσει το μερίδιό του στον Ντίνο, επισημαίνοντας ότι εκείνος δημιούργησε τον Παράδεισο από το μηδέν. Τα λόγια της Αμαλίας συγκινούν τον Σίμο, ο οποίος ενημερώνει τον Ντίνο για την πρότασή της. Εκείνος, έκπληκτος, υπόσχεται να αγοράσει τα ποσοστά του μόλις συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ