Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος κερατώνει την Αμαλία

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Βύρωνας ζητά επίσημα το χέρι της Ζαχαρούλας και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα πάρει η Σύρμω, ενώ η Δωροθέα με τον Μάρκο περνούν μια όμορφη βραδιά στο ίδιο ξενοδοχείο όπου κρύβεται η Βικτώρια.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος κερατώνει την Αμαλία

Μόνο που ο Σίμος έχει πάει να επισκεφθεί για τελευταία φορά τη Βικτώρια και τον βλέπουν η μητέρα του με τον Μάρκο. Ετσι νομίζουν ότι ο Σίμος απατάει την Αμαλία: «Με κάποια άλλη γυναίκα ήταν ο γιος μου. Με την Αμαλία δεν τα πάνε καθόλου καλά», λέει στον Μάρκο. Η Μιράντα ανακοινώνει στον Χριστόφορο ότι θέλει να επιστρέψει στη δουλειά κι εκείνος αναρωτιέται αν ο λόγος που βιάζεται να το κάνει είναι ο Ντίνος. Την ίδια ώρα, η Φωφώ και ο Βλησσάρης προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των συναδέλφων τους αποφεύγοντας ο ένας τον άλλον μπροστά τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιμέλεια του παιδιού της Γεωργίας έχει αρχίσει, καθώς ο Χριστόφορος ενημερώνει τη Μιράντα: «Δόθηκε εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνση του παιδιού από τον Πάρη». Στη συνέχεια ο δικηγόρος ενημερώνει την Ολγα, η οποία με τη σειρά της παίρνει το παιδί και πάει στην Πιπίτσα. Τέλος, η Βικτώρια παίρνει τα πλαστα έγγραφα και ετοιμάζεται να φύγει στη Βραζιλία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ