Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος γράφει τον επίλογο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Δωροθέα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τα νέα για τον Σίμο και νομίζοντας ότι κρατείται ακόμα πηγαίνει στο τμήμα και τσακώνεται με τον φρουρό που δεν την αφήνει να δει τον γιο της. Ο γιος της όμως εισβάλλει μαινόμενος στο κελί της Βικτώριας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος γράφει τον επίλογο

Πυροβολεί τους φρουρούς και της ζητάει τον λόγο που τον κατέστρεψε, μπροστά στον έντρομο Χριστόφορο που την έχει επισκεφθεί. «Είσαι ευχαριστημένη με το όσα έκανες; Μόνο τον εαυτό σου σκέφτηκες. Μόνο αυτός σε νοιάζει. Μου κατέστρεψες τη ζωή. Όλη μου η ζωή είναι ένα ψέμα και με έκανες ένα τίποτα. Ένα υποχείριό σου. Γιατί; Τι σου έφταιξα; Δεν νοιάστηκες ποτέ για μένα. Μάνα είσαι εσύ; Όχι δεν είσαι. Ποτέ δεν ήσουν. Είσαι ένα τέρας και σου αξίζει να πεθάνεις».

Την ίδια στιγμή καταφτάνει και ο πατέρας του ο Λεβί. Ο Σίμος νιώθοντας τα πάντα να γυρίζουν γύρω και βλέποντας ξεκάθαρα πια το πρόσωπο της γυναίκας που τον έφερε στη ζωή και το κακό που του έχει κάνει, σηκώνει το όπλο και σκοτώνει τη Βικτώρια. Στη συνέχεια το στρέφει στον ίδιο του τον εαυτό. Ο Χριστόφορος δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και βλέπει έντρομος τον Σίμο να πατάει τη σκανδάλη και να αυτοκτονεί.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ