Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος δολοφονεί τη Βικτώρια και αυτοκτονεί

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος θα έχει ένα τραγικό τέλος στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” καθώς θα σκοτώσει τη Βικτώρια και στη συνέχεια θα αυτοκτονήσει. Μετά από τη δραπέτευσή του από τη φυλακή, χάρη στη δωροδοκία ενός φρουρού, κατευθύνεται προς το σπίτι του Ντίνου. Σκοπός του είναι να σταματήσει τα σχέδια του Ντίνου με την Αμαλία. Όταν φτάνει εκεί, στοχεύει την Αμαλία με όπλο, αλλά ο Πάρης μπαίνει μπροστά της και δέχεται τη σφαίρα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο Σίμος στη συνέχεια εξαφανίζεται με το αυτοκίνητο του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος δολοφονεί τη Βικτώρια και αυτοκτονεί

Αμέσως μετά, ο Σίμος αποφασίζει να στοχεύσει τη Βικτώρια. Τη βρίσκει μέσα στο κελί της, όπου είναι και ο Χριστόφορος. Καταδιψασμένος για εκδίκηση, θέλει να πληρώσει η Βικτώρια για όλα τα ψέματα που του έχει πει. Την ρωτά με μίσος γιατί τον κατέστρεψε και η απάντησή της τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο. Το μυαλό του θολώνει, τραβά τη σκανδάλη και τη σκοτώνει ακαριαία. Στη συνέχεια, στρέφει το όπλο προς τον εαυτό του και δίνει τέλος στη ζωή του.

Η είδηση του φόνου της Βικτώριας και της αυτοκτονίας του Σίμου συγκλονίζει όλους. Ο Μπουραντάς σοκάρεται βαθιά, ενώ λίγο μετά φτάνει και ο Λεβί, που αντιλαμβάνεται την τραγωδία που εκτυλίχθηκε. Αυτό το γεγονός γράφει το πιο καθηλωτικό φινάλε στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ