Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος δίνει τέλος στην διαμάχη με τον Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα χτυπήματα που δέχεται ο Ντίνος τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό. Αποκορύφωμα είναι η αιφνίδια απόφαση της Μιράντας να δώσει τέλος στη σχέση τους χωρίς να του εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του serfare.com, στα νέα επεισόδια της σειράς, ο Ντίνος έχει πεισμώσει και είναι αποφασισμένος να πιέσει την πρώην αγαπημένη του για να του πει την αλήθεια.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος δίνει τέλος στην διαμάχη με τον Ντίνο

Όμως η Μιράντα δεν βρίσκει το θάρρος να του αποκαλύψει πως είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας και για αυτόν τον λόγο, όσο και να τον αγαπάει, δεν μπορεί να είναι μαζί του από τη στιγμή που στο παρελθόν έζησε έναν με γάλο έρωτα με την κόρη της. Όλη αυτή η κατάσταση έχει ισοπεδώσει συναισθηματικά τον Ντίνο, ο οποίος κλείνεται στον εαυτό του. Νιώθει πως δεν έχει κανένα στήριγμα στη ζωή του και έτσι περνάει τα Χριστούγεννα μόνος και απαρηγόρητος στον «Παράδεισο».

Φυσικά, όλοι παρατηρούν την αλλαγή στη συμπεριφορά του και προσπαθούν να τον στηρίξουν ψυχολογικά, καθώς ανησυχούν για εκείνον. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Αμαλία. Η κοπέλα, που γνωρίζει την αλήθεια, παίρνει την απόφαση να κάνει κάτι ώστε να αλλάξει λίγο η ψυχολογία του πρώην συντρόφου της. Γνωρίζοντας, λοιπόν, πόσο σημαντικός είναι «Ο Παράδεισος των κυριών» για τον Ντίνο, αποφασίζει να πει στον Σίμο να της κάνει μία μεγάλη χάρη.

Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε, του ζητάει να δεχτεί να πουλήσει το μαγαζί στον Ντίνο. Του εξηγεί πως από τη στιγμή που εξαιτίας της τον χώρισε η μητέρα της το μοναδικό πράγμα που μπορεί να του δώσει μεγάλη χαρά είναι «Ο Παράδεισος». Ο Σίμος, που είναι πολύ ερωτευμένος με την Αμαλία, ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί. Τελικά, δέχεται να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη διαμάχη με τον Ντίνο για χάρη της και να του πουλήσει το μαγαζί. Η κοπέλα δεν βρίσκει λόγια για να τον ευχαριστήσει, ενώ ο Ντίνος, όταν μαθαίνει ότι πλέον το κατάστημα περνάει στα χέρια του, δεν μπορεί να το πιστέψει!

Έκπληκτος, δέχεται τη συμφωνία με τον Σίμο και για πρώτη φορά ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα νιώθει πως η τύχη πια του χαμογελάει και κάνει όνειρα για το μέλλον της επιχείρησης του. Βέβαια, αγνοεί πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται η Αμαλία, που νιώθει τύψεις για το άδοξο τέλος που είχε ο γάμος του με τη μητέρα της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ