Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ρένος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ρένος εξομολογείται στον Σίμο τα συναισθήματά του, προκαλώντας συναίσθημα αναστάτωσης στον Σίμο. Στη συνέχεια, ο Σίμος, παρασυρμένος από τα συναισθήματά του, εκρήγνυται, ασκώντας βία στην Αμαλία, η οποία αρχίζει να τον φοβάται.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ρένος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού

Ταυτόχρονα, η επιθυμία του να πωλήσει το μερίδιο του στον “Παράδεισο” και να αποχωρήσει στο εξωτερικό αναδεικνύεται. Στη φυλακή, ο Ρένος πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν φρουρό, που έχει προσλάβει η Βικτώρια. Ταυτόχρονα, η Όλγα ενημερώνεται από τον Σωτήρη για την προδοσία του Σίμου σχετικά με την κρυψώνα του Πάρη και της Γεωργίας.

Στο μεταξύ, ο Σίμος αντιμετωπίζει τη σοκαριστική ανακάλυψη ότι το όπλο που “παρέδωσε” ο Ρένος είναι δηλωμένο στο όνομά του, αι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αναζητά εξηγήσεις από τον Ρένο, ο οποίος όμως αρνείται κατηγορηματικά τη γνώση ή την εμπλοκή του. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου, ο Ρένος ξαναπροσπαθεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στον Σίμο, αλλά αντιμετωπίζει την απόρριψη και την απαξίωση από τον ίδιο. Η ψυχολογική του κατάσταση κλονίζεται, και οι συναισθηματικές του αντιδράσεις εκρήγνυνται.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ