Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ντίνος γυρίζει σελίδα

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Μετά την ειλικρινή της συζήτηση με τον Χριστόφορο, η Αμαλία εισέρχεται αποφασισμένη στο Τμήμα, αποκαλύπτοντας τις πράξεις του Πάρη. Ωστόσο, ανακαλεί την ιδέα της μήνυσης, δυσκολευόμενη να ξεπεράσει τον φόβο. Ο Πάρης αποφεύγει τη σύλληψη, καθώς ο νόμος δεν επαρκεί χωρίς μήνυση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ντίνος γυρίζει σελίδα

Ο Σίμος, ως αυτουργός της απάτης, αντιδρά αρνητικά, αλλά αναγνωρίζει την ανωφελή πίεση στην Αμαλία. Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος, αγνοώντας τους λόγους που τον εγκατέλειψε η Μιράντα, αποφασίζει να την ξεχάσει. Μετά από έντονη ένταση με τον Μάρκο, επιλέγει τη Γεωργία ως υπεύθυνη του πολυκαταστήματος. Παράλληλα, αγνοώντας τα κυρώσεις του Σίμου, ο Ντίνος επιμένει να αγοράσει το ποσοστό του, αλλά αντιμετωπίζει αρνητική απάντηση. Έρχεται σε σύγκρουση με την Αμαλία, αλλά ηρεμεί όταν μαθαίνει για την καταγγελία του Πάρη από αυτήν.

Προσπαθεί να τη συμπαρασταθεί, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για τους δυο τους. Εν τέλει, οι ζωές των χαρακτήρων συνδέονται σε μια πολυπλοκότητα γεγονότων και ανακαλύψεων. Καθώς οι πλοκές εξελίσσονται, ενδέχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τους δύο ερωτικούς πρωταγωνιστές, ενώ ο κόσμος τους ανατρέπεται με αναπάντεχα γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ