Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Μιχάλης Πανάδης Αποκαλύπτει το Φινάλε της σειράς

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Μιχάλης Πανάδης, γνωστός ως ο Πασχάλης στην σειρά, μοιράστηκε με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τις σκέψεις του σχετικά με τον ρόλο του, τις εξελίξεις που περιμένουν τους θεατές πριν το φινάλε, καθώς και αναφορές στην προσωπική του ζωή και το θέατρο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Μιχάλης Πανάδης Αποκαλύπτει το Φινάλε της σειράς

Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου του, όπως και του Πάρη με την Γεωργία, αποκάλυψε: «Θα πάρουν σειρά σιγά σιγά. Η αδερφή μας αποτελεί το κυριότερο εμπόδιο για να προχωρήσουμε στον γάμο μας». Σχετικά με την πλοκή της σειράς, αναφέρθηκε στη σχέση της Ζαχαρούλας με τον Βύρωνα και την αντίδραση της Σύρμως, λέγοντας: «Στην αρχή, η Σύρμω δεν θα αντιδράσει θετικά, αλλά επειδή είναι κατά βάθος ένας καλός άνθρωπος, αναμένω ότι σιγά σιγά θα αποδεχθεί την κατάσταση».

Αναφερόμενος στον Μεμά, ανέφερε: «Προς το παρόν, οι σχέσεις του με την οικογένειά του φαίνονται ικανοποιητικές. Παρά τις διαφωνίες λόγω κοινωνικών τάξεων, πιστεύω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τα παιδιά». Αναφορικά με την αποκάλυψη ότι η Αμαλία είναι η κόρη της Μιράντας, σημείωσε: «Η οικογένειά μου δεν επηρεάστηκε από αυτό. Και εμείς έχουμε βιώσει διάφορα δύσκολα στη ζωή μας, όπως και πολλοί άλλοι.

Πιστεύω, ωστόσο, ότι αυτή η αποκάλυψη θα έχει επιπτώσεις στη ζωή της συγκεκριμένης οικογένειας». Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι για τον ρόλο στο «Παράδεισο των κυριών» υπέβαλε προσωπικό του βιογραφικό, καλύπτοντας τη ζωή του, τις σχέσεις του, και τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση “The Aliens”, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Βασιλώττο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""Ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ