Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Κηπουρός την στέλνει φυλακή

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι κάποιοι κατασκευάζουν παγίδες για τη Βικτώρια, τοποθετώντας σφαίρες για να την ενοχοποιήσουν. Ο Χριστόφορος, ταραγμένος, βιάζεται να εντοπίσει τη Βικτώρια και την καλεί να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών  – Ο Κηπουρός την στέλνει φυλακή

Η Μιράντα μαθαίνει ένα μυστικό της οικογένειας Μπουραντά και επιμένει πως πρέπει να το απο
καλύψουν. Η Βικτώρια δεν συμφωνεί και προσπαθεί να κρύψει τον εκνευρισμό της. Η Στέλλα της ζητά να διατηρήσει την ψυχραιμία της και της λέει πως έχει σκεφτεί έναν τρόπο για να απομακρύνουν τη Μιράντα από το σπίτι.  Έτσι, η Βικτώρια, αντιμέτωπη για μια ακόμα φορά με την κατάσταση, αναζητά εναλλακτικούς τρόπους απόδρασης.

Μετά από συζήτηση με τον Στέφανο, η Γεωργία καταλήγει σε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της και του παιδιού της. Παράλληλα, ο Μάρκος ζητά από την Πιπίτσα να κανονίσουν ραντεβού. Παρά την πρότασή του, η Πιπίτσα αναμένει επανασύνδεση, αλλά απογοητεύεται όταν αυτός την απορρίπτει. Ο Γιώργης, ο πρώην κηπουρός της οικογένειας, αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι η Βικτώρια σκότωσε την Αντιγόνη . Εξοργισμένος, ο Χριστόφορος αποφασίζει να την τιμωρήσει.

Πώς θα αντιδράσει η Βικτώρια στην πίεση που ασκείται εναντίον της; Θα καταφέρει να βρει άλλους τρόπους απόδρασης ή θα πέσει στην παγίδα που της έχει στηθεί; Πώς θα αντιδράσει η Βικτώρια όταν μάθει ότι ο Χριστόφορος γνωρίζει για την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της Αντιγόνης;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ