Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο γιος σου είναι ζωντανός

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος παραδίδει τον φάκελο με τις φωτογραφίες στην Αμαλία και της ζητά να του πει εάν τον αγαπάει. Με θετική απάντηση από την Αμαλία, αποφασίζουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο γιος σου είναι ζωντανός

Ταυτόχρονα, η Όλγα επικοινωνεί με τον Λεβί στις Βρυξέλλες και του ανακοινώνει πως ο γιος του είναι ζωντανός και γνωρίζει την ταυτότητα του. Ο Λεβί, ταραγμένος, της ανακοινώνει πως θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να τα πουν από κοντά. Παράλληλα, ο Δονάτος επικοινωνεί με τη Μιράντα και της ζητά να τον επισκεφθεί. Εκείνη, συντετριμμένη, καταρρέει μπροστά στον Ντίνο, ο οποίος την παρηγορεί. Ο Ντίνος και η Αμαλία βρίσκονται ξανά στο σπίτι του, όπου παρά την αρχική συμφωνία να μην ξανασυναντηθούν, καταλήγουν να παρασύρονται απο το πάθος τους.

Στο τέλος, η Αμαλία τον ενημερώνει πως θα φύγει στο εξωτερικό με τον Σίμο.Στο μεταξύ, η Βικτώρια λέει στον Σίμο: «Για να γλιτώσω, δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο αν πείσεις τον Ρένο να πάρει πάνω του τον φόνο του Αγη και της Γουίτλοκ». Έτσι, ο Σίμος ζητάει από τον Ρένο να πάρει πάνω του τους φόνους, ενώ του υπόσχεται να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ