Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Φώτης μαχαιρώνει την Μάγια

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com ο Φώτης επιτίθεται στον Αποστόλη αλλα την μαχαιριά την τρώει η Μάγια.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Φώτης μαχαιρώνει την Μάγια

Αφού καταφέρει να ξεφύγει από την ενέδρα της αστυνομίας, ο Αποστόλης επιστρέφει για άλλη μια φορά στη Μάγια. Ο πόνος της προδοσίας από τον γιο του τον έχει καθηλώσει, και η Μάγια αναδεικνύεται ως το μοναδικό άτομο που παραμένει στο πλευρό του. Αν και η απογοήτευση τον σκιάζει, μεταξύ τους αναπτύσσεται μια επαναστατική ένωση, και οι καρδιές τους αρχίζουν να χτίζουν ένα νέο κεφάλαιο.

Παρά τα ευτυχισμένα σημάδια, ο Φώτης είναι σκιά που πλανιέται πάνω από τον νεογέννητο έρωτα τους. Η συμφωνία που έχει καταστρώσει με τη Βικτώρια αποτελεί μια σκοτεινή σκιά που κλέβει τη χαρά από τη ζωή τους. Έχει υποχρεωθεί να παραδώσει τον εαυτό του, και ο χρόνος φαίνεται να είναι ανεπαρκής για να αποφευχθεί η αναπόφευκτη σύγκρουση.

Σε μια ταραγμένη στιγμή, η εικόνα του Φώτη προκαλεί αναταραχή. Με το μαχαίρι που κρατά, επιτίθεται με αγριότητα. Η μοίρα του φαίνεται σφραγισμένη, αλλά η Μάγια, σαν ένα αγγελικό φύλακα, πετάγεται μπροστά για να προστατέψει τον Αποστόλη. Η μαχαιριά βρίσκει τον στόχο της, και η Μάγια σωριάζεται στο πάτωμα, αφήνοντας πίσω της μια κρίσιμη κατάσταση που ανατρέπει τις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝτρειλερ ο παραδεισος των κυριων