Ο Παράδεισος των Κυριών – Ο Εγκλεισμός της σε τρελοκομείο είναι μονόδρομος

Ο Παράδεισος των Κυριών – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι ανατρεπτικές, καθώς θα διαπραγματευτούμε πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ιστορίας, ειδικά όσον αφορά τη Στέλλα.

Ο Παράδεισος των Κυριών – Ο Εγκλεισμός της σε τρελοκομείο είναι μονόδρομος

Ο Σίμος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Αμαλία τον αντιμετωπίζει με επίμονες ερωτήσεις σχετικά με τη συνολική του συμπεριφορά. Θα καταφέρει να την καθησυχάσει ξανά, ή έχει χάσει η Αμαλία την εμπιστοσύνη της προς αυτόν; Ένα δίλημμα που τίθεται από τον Ντίνο στη Μιράντα δημιουργεί ένταση μεταξύ τους. Είναι πραγματικό δίλημμα και για τη Μιράντα, ή έχει ήδη καταλήξει σε μια απόφαση που δεν θα αλλάξει κανείς;

Ο Μεμάς αποκαλύπτει στον Πάρη τα γεγονότα με τη Δάφνη, και εκείνος αποφασίζει να τον στηρίξει. Η Στέλλα προκαλεί έντονο προβληματισμό στη Ματούλα και κυρίως στον Χριστόφορο. Ποια απόφαση θα λάβουν για να την προστατεύσουν; Η Λιζέτα, υπό την απειλή όπλου και μπροστά σε μια στημένη κάμερα, υλοποιεί βήμα-βήμα όλες τις εντολές της Βικτώριας. Η Πολυξένη εμφανίζεται τρομαγμένη στο σπίτι Μπουραντά και τους πληροφορεί για ένα ανώνυμο γράμμα που υποδηλώνει ότι ο Άγης έχει ξανά εξαφανιστεί και είναι πιθανόν σε κίνδυνο.

Παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, ο Χριστόφορος κινητοποιείται άμεσα και ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Αποστόλης, βλέποντας πόσο προχωρημένη είναι η σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη, αποφασίζει να πάρει μέτρα για να τους χωρίσει. Η υγεία της Στέλλας, παρά τις άριστες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, παραμένει περίπλοκη λόγω της θολής ψυχολογικής της κατάστασης. Οι γιατροί λαμβάνουν μια απόφαση που προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Ο Πάρης, υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι, ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα αν ξέρει που βρίσκεται ο πατέρας του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων