Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο δολοφόνος της Νέλλυς συλλαμβάνεται

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στην σειρά, οι εξελίξεις παίρνουν ανατρεπτική τροπή με τη δολοφονία της Νέλλυς, προκαλώντας πανικό και αναταραχή. Η Νέλλυ, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο που την απειλεί, ενημερώνει ενεργητικά τον Πάρη για τον Σίμο, τονίζοντας ότι ο τελευταίος την υποχρέωσε να κατηγορήσει και της υπόσχεται αλλαγές στην αστυνομία με την κατάθεσή της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο δολοφόνος της Νέλλυς συλλαμβάνεται

Ωστόσο, ο Σωτήρης ενημερώνει ενεργητικά τον Πάρη πως η Νέλλυ δεν έφτασε ποτέ στο αστυνομικό τμήμα, δημιουργώντας αγωνία και ανασφάλεια. Ο Πάρης, ενεργώντας άμεσα, επισκέπτεται το σπίτι της Νέλλυς, όπου αντικρίζει τη φρικτή πραγματικότητα του θανάτου της φίλης του, προκαλώντας σοκ και αναστάτωση. Η αλήθεια αποκαλύπτεται: όχι ο Ρένος, αλλά ο Χρήστος είναι ο ένοχος της δολοφονίας της Νέλλυς. Η φίλη της, Ζωζώ, ενεργώντας ως μάρτυρας, καταθέτει στην αστυνομία για τη σχέση της Νέλλυς με τον Χρήστο Πολύζο, προσθέτοντας στην αγωνία της υπόθεσης.

Ο Αποστόλης, ενεργώντας ως εθελοντής ντετέκτιβ, ανακαλύπτει το κολιέ της Νέλλυς στο σπίτι του Χρήστου και το παραδίδει ενεργητικά στην Όλγα, προκειμένου να γίνει καταθέση στην αστυνομία. Η Βικτώρια, με ενεργητικό τρόπο, αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος είναι ο δολοφόνος της Νέλλυς, ίσως και άλλων, προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία. Ο Χρήστος συλλαμβάνεται, οδηγούμενος ενεργητικά στη φυλακή, επικρατώντας ένα τέλος γεμάτο συναίσθημα και αποκαλύψεις.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ