Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος ζει τον εφιάλτη

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν ανατρεπτικές εξελίξεις και αποκαλύψεις, καθώς θα μαρτυρήσουμε την αναγνώριση του πτώματος του γιου του Χριστόφορου, του Άγη. Η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Άγη και της Λιζέτας, ξεσπώντας ένα νέο ντόμινο εξελίξεων.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος ζει τον εφιάλτη

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα προς τον Σωτήρη επισημαίνει την εμπλοκή της Βικτώριας στις δύο δολοφονίες και του παρέχει πληροφορίες για τη θέση του πτώματος της Λιζέτας. Καθώς οι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο, ανακαλύπτουν ένα δεύτερο πτώμα, πιθανότατα αυτό του Άγη, ενώ ο Σωτήρης ζητά ιατροδικαστική εξέταση. Κατόπιν, ο Χριστόφορος καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα, ενώ η Βικτώρια παρίσταται σαν συντετριμμένη, ενώ στην πραγματικότητα ετοιμάζει την επόμενη της κίνηση.

Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται, έρχεται στο φως η σύνδεση μεταξύ των δύο δολοφονιών, αφού φαίνεται να έχουν διαπραχθεί με το ίδιο όπλο. Ο Σωτήρης υποψιάζεται τη Βικτώρια, ενώ ο Δημοσθένης προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει. Η ίδια, απεγνωσμένη, επιχειρεί να καταστρέψει ένα στοιχείο που την εκθέτει. Όμως, ο Σίμος αντιλαμβάνεται τις προσπάθειές της και αντιμετωπίζει την κατάσταση. Αποκαλύπτει στον Χριστόφορο το βίντεο που περιέχει στιγμές από την παιδική ηλικία του Άγη.

Στη συνέχεια, βλέποντας το βίντεο, ο Χριστόφορος συνειδητοποιεί την αλήθεια και σπεύδει στην αστυνομία. Εκεί, αναφέρει πως η Λιζέτα δεν γνώριζε τον Άγη και ότι κάποιος την ανάγκασε να ενεργήσει έτσι πριν αυτή ίδια δολοφονηθεί. Αργότερα, επιστρέφει στο σπίτι και συγκρούεται με τη Βικτώρια, κατηγορώντας την για τη δολοφονία του γιου του. Ο καβγάς κατευνάζεται, με την παρέμβαση του Σίμου και της Μιράντας προκειμένου να τους σταματήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ