Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος παίρνει την κηδεμονία του παιδιού

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Γεωργία μιλάει με τον Πάρη ο οποίος της λέει: «Γεωργία, δεν θυμάμαι τίποτα. Αλήθεια δεν ξέρω. Σε παρακαλώ, θέλω να προστατέψεις το παιδί σου και να φύγεις μακριά μου. Μπορεί να είμαι πιο επικίνδυνος απ’ ό,τι πίστευα». Η Γεωργία το δέχεται με πολύ πόνο και φεύγει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος παίρνει την κηδεμονία του παιδιού

Την ίδια στιγμή, ο Ρένος και ο Στέφανος περνάνε τα Χριστούγεννα μαζί, όμως το πρωί όταν ο Στέφανος τον πλησιάζει την ώρα που κοιμάται και του χαϊδεύει το πρόσωπο, ο Ρένος ξυπνά και γίνεται έξαλλος μαζί του: «Τι κάνεις εκεί, ρε; θα σε σκοτώσω. Σήκω και φύγε και μην τολμήσεις να με ξαναπλησιάσεις», του λέει και ο Ρένος γίνεται κομμάτια. Στο μεταξύ, η Μιράντα απελπισμένη, θέλοντας να κόψει στον Ντίνο κάθε ελπίδα επανασύνδεσης τους, του επιβεβαιώνει το ψέμα του Φώτη: «Ντίνο, ναι, είναι αλήθεια. Με τον Φώτη είμαστε και πάλι ζευγάρι», του λέει.

Παράλληλα ο Σίμος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να βοηθήσει τη Νέλλυ και ταγγέλλοντας και η ίδια στην αστυνομία τον βιασμό της από τον Πάρη. Η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τη Νέλλυ, η οποία συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της με επιτυχία. Την πείθει για το πόσο σημαντικό είναι να υποστηρίζουν η μια την άλλη και να καταγγείλουν τον Πάρη, έτσι ώστε να προστατέψουν τις υπόλοιπες γυναίκες. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Πάρης αποφυλακίζεται μέχρι τη δίκη.

Η Βικτώρια και ο Χρήστος προσπαθούν να ξηλώσουν τον Σωτήρη και βρίσκουν τρόπο μέσω του Δημοσθένη, που αρχίζει να τον πλησιάζει η Βικτώρια πηγαίνοντας να ηρεμήσει τον Αποστόλη ο οποίος είναι έξαλλος που δεν αποφυλακίστηκε. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος είναι αποφασισμένος να κλείσει τον Πάρη στη φυλακή και να πάρει την κηδεμονία του παιδιού της Γεωργίας και του Αγη: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ ο εγγονός μου να μεγαλώσει στα χέρια ενός βιαστή», λέει στη Γεωργία, η οποία όμως του δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί τις απειλές του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ