Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Αποστόλης υπογράφει το διαζύγιο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Συγκλονιστικές στιγμές αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Αποστόλης αποφασίζει να χωρίσει με την Όλγα. Η απόφαση αυτή φέρνει αναταραχή και αναστάτωση στις ζωές των χαρακτήρων, ανοίγοντας νέους δρόμους για την εξέλιξη της πλοκής.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Αποστόλης υπογράφει το διαζύγιο

Ο Γιάννης Ασκάρογλου, ο Σωτήρης Γιαμαλής στην σειρά, αποκαλύπτει τις σκέψεις του για τον ρόλο του και τις τελευταίες εξελίξεις στη σειρά. Μιλώντας μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, αναφέρει ότι ο Αποστόλης εξακολουθεί να ασκεί εξουσία στη ζωή της Όλγας με τις επιχειρηματικές του κινήσεις και την περιουσία του. Σχετικά με το ενδεχόμενο διαζυγίου, ερωτηθείς αν ο Αποστόλης θα συμφωνήσει, ο Σωτήρης Γιαμαλής απαντά με διφορούμενο τρόπο.

Εκτιμά ότι υπάρχει περίπτωση, αλλά τονίζει πως αυτό δεν θα γίνει για να ευνοήσει τη ζωή του, αλλά περισσότερο για να ικανοποιήσει κοινά συμφέροντα. Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου με την Όλγα, ο ηθοποιός εκφράζει την επιθυμία του ως Σωτήρης Γιαμαλής, επισημαίνοντας πως το εύχεται εδώ και καιρό. Ωστόσο, η επικράτηση αυτού του ευχήματος φαίνεται να εξαρτάται από τις εξελίξεις της πλοκής.

Αναφερόμενος στον Σίμο, ο Ασκάρογλου αφήνει υπονοούμενα για το ενδεχόμενο να μην αντιμετωπίσει ποτέ τις συνέπειες των πράξεών του. Τέλος, αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την επαγγελματική του ζωή, επισημαίνοντας ότι συχνά υποδύεται ρόλους αστυνομικών, ενώ αποκαλύπτει ότι προτιμά να κυκλοφορεί με ποδήλατο, προτιμώντας την απλότητα και την άνεση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ