Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Αποστόλης άσος στο μανίκι δύο αδίστακτων δολοφόνων

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο κρατούμενος Χρήστος, αφού ανακοινώνει την εκτέλεση εγκλημάτων που θα βαρύνουν τη Βικτώρια ή τον Σίμο, εισέρχεται σε μια σκοτεινή σύμπραξη με την πρώην σύμμαχό του. Από εκεί και πέρα, η Βικτώρια, αναγκασμένη από τις συνθήκες, κρατώντας την ψυχραιμία της απευθύνεται στην Δωροθέα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Αποστόλης άσος στο μανίκι δύο αδίστακτων δολοφόνων

Παράλληλα, ο Κώστας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και ζητά από τον Αποστόλη να συνεργαστεί μαζί του ενάντια στον Χρήστο. Οι δύο αντίπαλοι έρχονται αντιμέτωποι, εκμεταλλευόμενοι τον Αποστόλη ως κλειδί στη μάχη τους. Το ίδιο σχέδιο όμως διατυπώνει και ο Χρήστος, καθιστώντας τον Αποστόλη τον κεντρικό παίκτη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι ενδιαφερόντων. Στο μεταξύ, ο Χριστόφορος συναντά ένα ανατριχιαστικό θέαμα στο σπίτι της Γεωργίας.

Ο Πάρης κρατά το μωρό στην αγκαλιά του, προκαλώντας οργή στον Χριστόφορο, που είναι αποφασισμένος να κατακτήσει την κηδεμονία του παιδιού. Στο ίδιο πνεύμα, ο Αποστόλης προτείνει στον Ρένο να αποκαλύψει τα εγκλήματα του Σίμου, όμως αντιμετωπίζει αρνητική απάντηση από τον ερωτευμένο με τον Σίμο Ρένο.

Η ένταση ανατείλει όταν ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια, δηλώνοντας ότι θα αναλάβει ο ίδιος τα εγκλήματα. Ο Αποστόλης, πλέον μεσολαβητής ανάμεσα στις πλευρές, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Ο κόσμος των εγκλημάτων είναι έτοιμος να εκραγεί, καθώς οι σχέσεις και οι συμμαχίες αναστρέφονται σε έναν ανεξέλεγκτο χορό μυστικών και προδοσίας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ