Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Αποστόλης αφήνει την τελευταία του πνοή

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς ο Αποστόλης βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, πέφτοντας αιμόφυρτος. Ο Αποστόλης, εξοργισμένος από την εξέλιξη της σχέσης της Όλγας με τον Σωτήρη, αποφασίζει να τους χωρίσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Αποστόλης αφήνει την τελευταία του πνοή

Σε μια προσπάθεια να επιτύχει αυτόν τον στόχο, ο Αποστόλης συνεργάζεται με τη Δωροθέα, που προσεγγίζει την Όλγα προτείνοντάς της ένα χρηματικό ποσό για να μην διαζύγιο με τον Σωτήρη. Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος του σχεδίου του Αποστόλη για να απομακρύνει την Όλγα από τον Σωτήρη. Η Δωροθέα ενημερώνει τον Σωτήρη για τα σχέδια του Αποστόλη, αναφέροντας μια γυναίκα που ο Αποστόλης χρησιμοποιεί για τους σκοπούς του, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομά της.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Σίμος ενεργεί εναντίον του Αποστόλη, παρακινώντας τον Ρένο να απομακρύνει τον Αποστόλη από το πεδίο. Έτσι, ο Ρένο παραμονεύει έξω από το σπίτι της Μάγιας. Στη συνέχεια της σειράς, ο Αποστόλης συνειδητοποιεί την παρουσία του Ρένο και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά ο εκτελεστής τον προλαβαίνει. Η Μάγια, αντιλαμβανόμενη τον τραυματισμό του Αποστόλη, τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Πάρης, όταν ενημερώνονται για το συμβάν, σπεύδουν εκεί, σοκαρισμένοι από τα γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων