Ο Παράδεισος Των Κυριών – Μάρτυρας κλειδί ξεσκεπάζει Νέλλυ – Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος εισβάλλει με έντονη οργή στο σπίτι των Βασιλείου, έχοντας σκοπό να φυλάξει τον Πάρη στη φυλακή και να αναλάβει εξ ολοκλήρου την επίβλεψη του παιδιού της Γεωργίας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Μάρτυρας κλειδί ξεσκεπάζει Νέλλυ – Σίμο

Η προκλητική του στάση προκαλεί φόβο στους Βασιλείου και προξενεί οργή στη Γεωργία, η οποία δηλώνει αποφασισμένη: “Δεν σας επιτρέπω. Τώρα θυμηθήκατε γι’ αυτό το παιδί; Η κηδεμονία θα παραμείνει σε εμένα και τον Πάρη, και δεν πρόκειται να σας αφήσω.” Όσον αφορά τον Πάρη, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και κατηγορεί άμεσα τον Σίμο: “Είσαι υπεύθυνος για όλα αυτά. Με παγίδευσες, αλλά δεν πρόκειται να σε αφήσω ατιμώρητο.

Έχω αποφασίσει να σε αποκαλύψω και θα το κάνω,” υπόσχεται με αποφασιστικότητα. Παράλληλα, ο Στέφανος μαρτυράει: “Η Νέλλυ και ο Σίμος ήταν στο σπίτι του Ρένου. Όταν τον ρώτησα, μου ανέφερε ότι είναι ηθοποιός και τη γνωρίζει εδώ και καιρό.” Αυτή η μαρτυρία μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Την ίδια στιγμή, η Ζαχαρούλα καταφέρνει να εγκαταλείψει το σπίτι ενώ όλοι κοιμούνται και συναντά τον Βύρωνα, αλλά, δυστυχώς, θα αποκαλυφθεί. Παράλληλα, ο Σίμος και ο Χριστόφορος προσπαθούν να πείσουν την Αμαλία να υποβάλει μήνυση, ωστόσο η Βικτώρια την αποτρέπει, προειδοποιώντας την για την κοινωνική κατακραυγή που συνεπάγεται ο βιασμός για μια γυναίκα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ