Ο Παράδεισος Των Κυριών – Κίνηση ματ απο την Βικτώρια

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα είναι δραματικές καθώς η Βικτώρια παίζει το τελευταίο της χαρτί. Η αστυνομία τη συλλαμβάνει καθώς δεν καταφέρνει να το σκάσει. Η Αμαλία, η Μιράντα και ο Σίμος φτάνουν στο κρησφύγετό της και βρίσκουν τον Χριστόφορο αναίσθητο και αιμόφυρτο στο έδαφος.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Κίνηση ματ απο την Βικτώρια

Καλούν ασθενοφόρο και την ίδια στιγμή φτάνει ο Σωτήρης με δύο αστυνομικούς. Αργότερα, οι γιατροί χειρουργούν τον Χριστόφορο, ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Αν δεν καταφέρει να επιβιώσει, η Βικτώρια θα καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία του. Η Αμαλία επισκέπτεται τη Βικτώρια στο κελί της και της εκφράζει την ευχή να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Λίγο αργότερα, ο Σαρηγιάννης επισκέπτεται τη Βικτώρια στο κελί της και της, και της λέει: «Αν ο Μπουραντάς πεθάνει, η θανατική σου καταδίκη είναι βέβαιη».

Τώρα, πρέπει να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Ζητά από τον δικηγόρο της να καλέσει τον Ρένο Καλλίνικο στο κελί της. Εκεί, ο Ρένος της δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα προδώσει τον Σίμο για να σωθεί η ίδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απόγνωση της Αμαλίας κορυφώνεται καθώς αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει και τον πατέρα της. Ο κόσμος της έχει καταρρεύσει και ζητά από τον Ντίνο να φύγουν μακριά από όλα και όλους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ