Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια στην στενή – Ο λόγος;

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς ο Φώτης απειλεί να αποκαλύψει τη δράση της στις αρχές. Της ζητά χρήματα και την απειλεί ότι θα καταγγείλει τις πράξεις της από το παρελθόν. Η αντίδρασή της είναι ακραία καθώς δηλητηριάζει τον Φώτη με σκοπό να τον σιωπήσει οριστικά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια στην στενή – Ο λόγος;

Ο νεαρός μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο και καταγγέλλει τη Βικτώρια ως τον δράστη, όμως η έρευνα δεν επιβεβαιώνει τις ισχυρισμένες του δηλώσεις. Οι γιατροί αποδίδουν την κατάστασή του σε πρόβλημα υγείας και όχι σε δηλητηρίαση. Καθώς ο Φώτης αναρρώνει, δέχεται επισκέψεις από τη Μιράντα και την Πολυξένη. Τους αποκαλύπτει την προσπάθεια δολοφονίας από τη Βικτώρια. Η Πολυξένη συνειδητοποιεί ότι οι συμπτώματα που εμφάνισε ο Φώτης είναι παρόμοια με αυτά του πρώην της συντρόφου, του Χριστόφορου, πριν από κάποιο καιρό.

Η Μιράντα αποφασίζει να καταγγείλει τη Βικτώρια στην αστυνομία για προσπάθεια δολοφονίας. Η υπόθεση αυτή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον αγώνα ενάντια στην παρανομία και την αντίσταση ενάντια στην εκβίαση και την απειλή. Η Βικτώρια ίσως να μην έχει τελειώσει με τις συνέπειες των πράξεων της, καθώς η αλήθεια φαίνεται να αποκαλύπτεται με το πέρασμα του χρόνου. Η διαδικασία αυτή αποδεικνύει ότι η δικαιοσύνη έχει τον τρόπο της να αναδεικνύει την αλήθεια, ακόμα και όταν αρχικά αγνοείται από τους πάντες.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ