Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Πολυξένη γίνεται πόρνη

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια του καταστήματος “ΜπονΒιβέ” της Δάφνης είναι σε πλήρη εξέλιξη, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Μεμάς. Ο Μεμάς μόλις επέστρεψε από τη Γερμανία και αποφασίζει να εργαστεί στο κατάστημα, φορώντας ρούχα από την ανδρική συλλογή της Δάφνης.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Πολυξένη γίνεται πόρνη

Παράλληλα, η Μάγια υποδέχεται την επίσκεψη της Πολυξένης στο σπίτι της, προκαλώντας ανησυχία τόσο σε αυτήν όσο και στον Αποστόλη, που τη φιλοξενεί. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η Πολυξένη παρακαλεί απεγνωσμένα τη Μάγια να την προσλάβει στο κατάστημα “Μπραζίλ”. Ο Αποστόλης, ακούγοντας τη συζήτηση, εκφράζει την ανησυχία του προς τη Μάγια, φοβούμενος ότι η Πολυξένη μπορεί να καταλήξει σε μια επικίνδυνη κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, η Πολυξένη φαίνεται να περπατάει σε αβέβαια εδάφη χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει.

Την ίδια στιγμή, η Δωροθέα ανησυχεί για μια πληροφορία που λαμβάνει από τον Πάρη σχετικά με τον Μάρκο. Ο Σίμος, από την πλευρά του, μαθαίνει κάτι σχετικό με την Αμαλία που δεν του αρέσει καθόλου. Αρχικά, είναι έτοιμος να συγκεντρώσει τα πράγματά του και να εγκαταλείψει το γραφείο του στον “Παράδεισο”. Ωστόσο, όλα αλλάζουν όταν η Αμαλία κάνει μια κίνηση που τον κάνει να ξανασκεφτεί την απόφασή του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων