Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Όλγα στριμώχνει την Νέλλυ

Ο Παράδεισος Των Κυριών – H Όλγα ξέρει τον γιο της. Ξέρει ότι ο Πάρης έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και τη ζωή του γενικότερα. Έτσι, αδυνατεί να πιστέψει ότι βίασε τη Νέλλυ. Όταν μάλιστα την επισκέπτεται, ζητώντας να μάθει τι έγινε, δικαιώνεται.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Όλγα στριμώχνει την Νέλλυ

Οι θεατρινισμοί της δεν πιάνουν στην Όλγα, που συνειδητοποιεί τώρα πέρα από κάθε αμφιβολία πως έχει κάθε λόγο να υποπτεύεται τη νεαρή θεατρίνα. Γι’ αυτό δεν διστάζει να τη ρωτήσει ευθέως αν κάποιος την πλήρωσε για να στήσει όλη αυτή την απάτη, αντί προτείνοντάς της το εξής: να της δώσει περισσότερα χρήματα από τον… ηθικό αυτουργό, ώστε να πει επιτέλους την αλήθεια και ο Πάρης να απαλλαγεί από τη βαριά κατηγορία, που απειλεί να του καταστρέψει τη ζωή.

Μετά την καταγγελία της για βιασμό, η Νέλλυ εξετάζεται από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι έχει κακοποιηθεί. Παρ’ όλα αυτά, οι εξετάσεις δεν επαρκούν ώστε να στηριχθεί η κατηγορία εναντίον του Πάρη. Από την πλευρά του, ο ψυχίατρος του νεαρού Βασιλείου, έπειτα από μια κουβέντα μαζί του, προτείνει στην Όλγα και στον Σωτήρη να προχωρήσουν σε κάποιες πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, γιατί ο Πάρης ενδέχεται να ήταν ναρκωμένος.

Στο μεταξύ, η Αμαλία αποκαλύπτει στον Χριστόφορο όλες τις θλιβερές λεπτομέρειες για τον βιασμό της από τον Πάρη. Εκείνος, γεμάτος θυμό, αποφασίζει να διεκδικήσει την επιμέλεια του μωρού της Γεωργίας και του Άγη… Δεν θα ανεχθεί ο εγγονός του να μεγαλώσει με έναν βιαστή. Έτσι, αφού συμβουλεύεται πρώτα τον δικηγόρο του, επισκέπτεται τους Βασιλείου και ζητάει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Πάρη. Πριν από αυτό όμως, τυφλός από οργή, απολύει και την Όλγα από την τράπεζα, όπου είχε αναζητήσει δουλειά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ