Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Μιράντα θυσιάζεται για την κόρη της

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Πασχάλης εντοπίζει τον Φώτη σε κατάσταση απογοήτευσης και του συμβουλεύει: “Μιλήσε σε εκείνην όταν την δεις στους γάμους της Ζαχαρούλας και του Μεμά.” Παράλληλα, η Μιράντα εκφράζει πάλι στον Ντίνο την επιθυμία της: “Φύγετε με την Αμαλία όπως είχατε σχεδιάσει, χωρίς να γνωρίζω τίποτα,” αλλά ο Ντίνος διστάζει: “Δεν μπορώ, δεν αντέχω,” έτσι αποφασίζει να φύγει μόνος και κρυφά για την Ουάσιγκτον.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Μιράντα θυσιάζεται για την κόρη της

Στην ίδια στιγμή, ο Λεβί λαμβάνει τη φωτογραφία που του έστειλε ο Ρένος και σιγουρεύεται πλέον ότι ο Σίμος είναι ο γιος του. Η Ολγα ενημερώνει τη Δωροθέα για τα γεγονότα και αποφασίζει να επιστρέψει, ενώ η Πιπίτσα επιστρέφει στον Μάρκο για να ξεκινήσουν ξανά. Η Ζαχαρούλα και ο Βύρωνας, καθώς και η Δάφνη και ο Μεμάς, προετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για τον γάμο τους. Ο Μεμάς αποκαλύπτει στον Πάρη ότι είδε τη μητέρα του να συνομιλεί με τον Ντίνο, κάνοντας τον Πάρη να ανησυχήσει και να αναζητήσει εξηγήσεις.

Ο Ντίνος, έτοιμος να φύγει, αφήνει δύο γράμματα στο συρτάρι του, ένα από τα οποία προορίζεται για την Αμαλία. Η Μιράντα υποψιάζεται κάτι και αναζητεί στο γραφείο του, βρίσκοντας το γράμμα που προορίζεται για την Αμαλία και τρέχει να το παραδώσει σε εκείνη. Η Αμαλία, δεχόμενη την πικρή αλήθεια, σπεύδει να βρει τον Ντίνο πριν φύγει, παρακαλώντας τον Ντίνο να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί. Ο Λεβί επιστρέφει στην Ελλάδα, επισκέπτεται τον Σίμο στο κρατητήριο και του αποκαλύπτει την αλήθεια ότι είναι ο γιος του και θέλει να τον βοηθήσει να αποφύγει τη φυλακή.

Ωστόσο, ο Σίμος δραπετεύει από το κρατητήριο και αναζητά με παράφορο τρόπο την Αμαλία. Καθώς φτάνει στο σπίτι του Ντίνου, ο Πάρης είναι έτοιμος να εκτελέσει την Αμαλία, αλλά τελικά δέχεται τη σφαίρα!

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ