Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Μιράντα πιάνει στα πράσα τους εραστές

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος χτυπάει την Αμαλία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ενώ την ίδια ώρα η Μιράντα τους πιάνει στα πράσα την Αμαλία με τον Ντίνο. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται μια μέρα και ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί, χωρίς να αντιληφθούν πως τους παρακολουθεί η Μιράντα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Μιράντα πιάνει στα πράσα τους εραστές

Αυτή, σοκαρισμένη, φεύγει γρήγορα για να μην την δουν. Ταυτόχρονα, ο Χριστόφορος φτάνει στο γραφείο, ενώ η γυναίκα προσπαθεί να βρει μια δικαιολογία και φεύγουν. Η Μιράντα νιώθει πολύ πληγωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που είδε. Λίγες ώρες αργότερα, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και ξεσπάει σε τεράστιο καυγά με τον Σίμο. Ο καυγάς ξεκινά όταν εκείνη τον πιέζει να πουλήσει το ποσοστό τους στον “Παράδεισο” στον Ντίνο. Ο Σίμος εκνευρίζεται και την κατηγορεί ότι τρέφει ακόμα αισθήματα για τον πρώην της.

Εκείνη αρνείται και στη συνέχεια ο Σίμος, χτυπάει την Αμαλία, αντιλαμβανόμενος αμέσως το λάθος του. Αντί να απολογηθεί, η Αμαλία του δίνει έναν όρο: αν θέλει να τον συγχωρέσει, πρέπει να πουλήσει το ποσοστό τους στον Ντίνο. Αναγκασμένος, ο Σίμος δέχεται. Το περιστατικό αυτό ανατρέπει τις σχέσεις και δημιουργεί περισσότερη ένταση στο πλέγμα των προσωπικών τους διαδρομών, προαναγγέλλοντας περαιτέρω εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ