Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου σκοτώνει τον …

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι πλημμύρες στο χωριό και η διακοπή επικοινωνίας προκαλούν σημαντική ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, αλλά κυρίως στον Βλησσάρη. Η Ματούλα ανακαλύπτει ότι η απόπειρα αυτοκτονίας της Στέλλας ήταν μια σκηνοθετημένη πράξη, τίθεται σε μια δύσκολη θέση και αναρωτιέται πώς πρέπει να αντιδράσει σε αυτήν την αποκάλυψη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου σκοτώνει τον …

Η Σύρμω προσφέρει ελπίδα στη Ζηνοβία με μια ιδέα που έχει για τον γιο της. Ο Πάρης εξακολουθεί να παρατηρεί παράξενες κινήσεις από τη Δωροθέα και τον Σίμο. Η Λιζέτα, υπό την απειλή όπλου και μπροστά σε μια στημένη κάμερα, υποχωρεί στις εντολές της Βικτώριας, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον άντρα που έχει γυρισμένη πλάτη και φαίνεται σαν να είναι ο Άγης. Ωστόσο, ο Άγης θα πεθάνει από τα χέρια της Βικτώριας, η οποία, χρησιμοποιώντας τη Λιζέτα, έχει φτιάξει το τέλειο άλλοθι για τον εαυτό της.

Η Πολυξένη φτάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για ένα ανώνυμο γράμμα που δέχτηκε, πληροφορώντας τους ότι ο Άγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και πιθανότατα κινδυνεύει. Ο Χριστόφορος, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, ενεργοποιεί αμέσως την αστυνομία. Ο Αποστόλης, διαπιστώνοντας την πρόοδο της σχέσης της Όλγας με τον Σωτήρη, εξαγριώνεται και αποφασίζει να τους χωρίσει.

Η υγεία της Στέλλας, παρά τα άριστα αποτελέσματα από κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, οδηγεί τους γιατρούς στην απόφαση να τη νοσηλεύσουν σε ψυχιατρική κλινική. Ο Πάρης, διακριτικά υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι, ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα αν ξέρει πού βρίσκεται ο πατέρας του. Η αστυνομία κινείται εκτεταμένα για να εντοπίσει οποιοδήποτε ίχνος ζωής του Άγη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων