Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Γεωργία υποκύπτει στον εκβιασμό

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Γεωργία υποκύπτει στον εκβιασμό του Χριστόφορου και αποφασίσει να χωρίσει τον Πάρη. Το δικαστήριο του Πάρη κρίνεται με αγωνία από όλους. Ο Πάρης ζητά την καταδίκη του για τις πράξεις του εναντίον της Αμαλίας, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του. «Φταίω για όλα», δηλώνει μετανοημένος, προσπαθώντας να ανακουφίσει τη συνείδησή του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Γεωργία υποκύπτει στον εκβιασμό

Η Γεωργία, ακούγοντάς τον, σοκάρεται. Έντονα απογοητευμένη, αποχωρεί κλαίγοντας, αισθανόμενη πως δεν έχει ληφθεί υπόψη ούτε εκείνη ούτε το παιδί της. Η Αμαλία, εξίσου ανακατεμένη, επιστρέφει στο πατρικό της. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι σαφής: ο Πάρης καταδικάζεται σε εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή. Αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα αυτή, απελπισμένος, προσπαθεί να επανορθώσει. Ζητά την ευκαιρία να επαναφέρει την ειρήνη στη ζωή του.

Κατευθύνεται προς το σπίτι του Μπουραντά, ελπίζοντας σε κάποια στήριξη από τον Χριστόφορο. «Έχω αλλάξει», επιμένει, προσπαθώντας να τον πείσει. Όμως, ο Χριστόφορος παραμένει ακατάλληλος προς συμβιβασμό. Στη συνέχεια, καταφεύγει στο πατρικό της Γεωργίας με σκοπό να την ξανακερδίσει. Εκείνος, όμως, εκπλήσσεται από τον Χριστόφορο, ο οποίος έχει ήδη επιχειρήσει να επιβάλει την προσωπική του βούληση. Έχοντας στείλει τελεσίγραφο προς την Γεωργία, θέτει ένα δίλημμα: είτε χωρίζει με τον Πάρη και διατηρεί την κηδεμονία του παιδιού, είτε αλλιώς, το παιδί θα πάει σε αυτόν.

Αν και η Γεωργία δεν δίνει αμέσως απάντηση, ο Χριστόφορος επιμένει, προσπαθώντας να την πιέσει. Μετά από όλα αυτά, η Γεωργία, αφού αντιμετωπίσει την απογοήτευση και την αδικία, αποφασίζει να ζητήσει το διαζύγιο από τον Πάρη. Παρά τις προσπάθειές του να την αλλάξει γνώμη, ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος. Έτσι, η σχέση τους λήγει, με τη Γεωργία να αναζητά το μέλλον της με το παιδί της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ