Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Δάφνη καίει τον Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος βρίσκεται στο επίκεντρο του κλοιού καθώς η Δάφνη αναγνωρίζει έναν από τους δράστες του εμπρησμού στο “Ολύμπια”, καθώς εκτός από το όπλο των εγκλημάτων που είναι χρεωμένο στο όνομά του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Δάφνη καίει τον Σίμο

Οι μέρες περνούν και η απόφαση τους να ζήσουν στο εξωτερικό απασχολεί τόσο τον Χριστόφορο όσο και τη Δωροθέα. Η Δωροθέα δεν πείθεται από το σημάδι στο πρόσωπο της κοπέλας και τη δικαιολογία της ότι χτύπησε. Η Γεωργία και ο Πάρης αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο και να ακολουθήσουν τον νόμο, ώστε η κοπέλα να πάρει πίσω το παιδί της. Αυτό επηρεάζει πολύ τη Μιράντα, η οποία ζητά από τον Χριστόφορο να δώσει το μωρό στη Γεωργία. Συζητούν για το μέλλον του ανήλικου παιδιού με την οικογένεια Γιαννόπουλων.

Ο Μπουραντάς αποσύρει τη μήνυση και επιστρέφει το μωρό στη μητέρα του με τον όρο να μη συνάψει ποτέ ξανά σχέση με τον Πάρη. Η Γεωργία δέχεται αμέσως, καθώς θέλει να κρατήσει ξανά στην αγκαλιά της τον μικρό Μάρκο. Η οικογένειά της είναι χαρούμενη με την εξέλιξη, ενώ η Γεωργία ενημερώνει την Όλγα. Ο Λεβί συνεχίζει την έρευνά του για να βρει τον γιο του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ