Ο Παράδεισος των Κυριών – Η Αμαλία της βγάζει τα μάτια

Ο Παράδεισος των Κυριών – Η Μιράντα αποκαλύπτει κάτι νέο στην Αμαλία, το οποίο την συγκλονίζει και την ωθεί σε μια δύσκολη κατάσταση, όπως θα δούμε στη σειρά. Αυτό το νέο αναγκάζει την Αμαλία να αντιμετωπίσει άμεσα τη Βικτώρια.

Ο Παράδεισος των Κυριών – Η Αμαλία της βγάζει τα μάτια

Μετά τις απειλές του Ντίνου να τη στείλει στη φυλακή, η Βικτώρια βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και αναγκάζεται να αναζητήσει την κόρη της, που είναι η κόρη της Μιράντας. Ωστόσο, η Βικτώρια απλώς σκέφτεται μια απόφαση για να ξεφύγει από αυτήν την κατάσταση. Έτσι, παριστάνει τη Νικολέτα ως την κόρη της Μιράντας, αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους.

Στην πρώτη συνάντησή τους, η Νικολέτα εκφράζει στη Μιράντα τις ανησυχίες της σχετικά με τον πόνο που μπορεί να προκαλέσει στους γονείς που τη μεγάλωσαν. Η Μιράντα, αν και στεναχωριέται για αυτό, δίνει στη Νικολέτα τον χρόνο που χρειάζεται για να αποφασίσει. Μετά από αυτήν τη συνάντηση, η Μιράντα μιλά στην Αμαλία για την κόρη που βρήκε, αλλά η Αμαλία αντιμετωπίζει ανασφάλειες και αντιφάσεις ως προς το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια ή όχι.

Στη συνέχεια, η Αμαλία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Βικτώρια και της ζητά να της πει την αλήθεια, κοιτώντας τη στα μάτια. Ωστόσο, η Βικτώρια χρειάζεται να βρει ένα νέο σχέδιο για να καλύψει τις δολοπλοκίες της. Ταυτόχρονα, η Αμαλία αισθάνεται συγκλονισμένη και μόνη, παρά τις προσπάθειες του Σίμου να τη στηρίξει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων