Ο Παράδεισος Των Κυριών – Γράφει την καταδίκη του Σίμου

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία αντιμετωπίζει το σκοτεινό παρελθόν του Σίμου στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Σίμος, εκτός ελέγχου πρόσφατα, χτύπησε την Αμαλία, η οποία ανησυχεί για τη συμπεριφορά του. Προσπαθεί να καλύψει τα σημάδια στο πρόσωπό της, αλλά η Μιράντα τα παρατηρεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Γράφει την καταδίκη του Σίμου

Παράλληλα, ο Ρένος αποφυλακίζεται και προετοιμάζεται να αποκαλύψει μεγάλα μυστικά. Καταφθάνει στον Σίμο για συζήτηση, αλλά εκείνος τον απορρίπτει και τον αποδέχεται με απειλές. Ο Ρένος, παρόλα αυτά, απειλεί ότι θα αποκαλύψει όλα στην Αμαλία αν δεν μιλήσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρένος αποκαλύπτει στην Αμαλία τα εγκλήματα του Σίμου: την πυρκαγιά, τη Νέλλυ, τον Αποστόλη και τις σκοτεινές του προθέσεις εναντίον του Ντίνου που τον ήθελε νεκρό.

Η Αμαλία σοκαρισμένη, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της με όσα ακούει, ενώ ο Σίμος εκρήγνυται και χτυπάει τον Ρένο. Η Αμαλία, αναγκάζεται να τους χωρίσει, και βάζει τέλος στην διαμάχη. Ο Ρένος φεύγει και η Αμαλία του ζητά χρόνο να καθαρίσει τις σκέψεις της. Ο Σίμος, αποφασισμένος να εξαφανίσει τον Ρένο, ξεκινά μια νέα σειρά επιθέσεων. Το τέλος του Σίμου είναι κοντά με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ