Ο Παράδεισος Των Κυριών – Φυγαδεύει Ντίνο – Αμαλία

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τίτλοι τέλους θα πέσουν σύντομα στην σειρά και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η Μιράντα ετοιμάζεται να κάνει την ανατροπή. Ο Ντίνος και η Αμαλία σχεδιάζουν να φύγουν μακριά και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για τη Βαρκελώνη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Φυγαδεύει Ντίνο – Αμαλία 

Η Αμαλία, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στη Μιράντα, αλλά εκείνη τα αντιλαμβάνεται όλα. Παρά τις σκέψεις της να τους εμποδίσει, τελικά υποχωρεί, καθώς η ευτυχία της κόρης της είναι πιο σημαντική απο την δική της. Η Μιράντα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Ντίνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για την απόδραση με την Αμαλία στο εξωτερικό. Ο Ντίνος, φοβούμενος ότι θα καταστρέψει τη σχέση μάνας και κόρης, αποφασίζει να φύγει μόνος του για την Ουάσιγκτον. Όμως, η Μιράντα τον σταματά και παραμένει στον Παράδεισο, δίπλα στον Χριστόφορο.

Στο μεταξύ, ο Ρένος μαθαίνει κρυφά για τα σχέδια της Αμαλίας και του Ντίνου και τα αποκαλύπτει στον Σίμο. Ο Σίμος, με τη σειρά του, καταφέρνει να δραπετεύσει από τη φυλακή πληρώνοντας έναν φύλακα και απειλεί την Αμαλία με όπλο. Τα επακόλουθα θα είναι δραματικά και απρόβλεπτα. Καθώς η ιστορία φτάνει στο τέλος της, οι σχέσεις και οι επιλογές των χαρακτήρων δοκιμάζονται σκληρά, οδηγώντας σε μια κορύφωση γεμάτη ένταση και συναισθηματική φόρτιση.

Ο Ντίνος, η Αμαλία, η Μιράντα και ο Σίμος βρίσκονται σε μια καταιγίδα αποφάσεων που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής τους, κλείνοντας τον κύκλο της σειράς με δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ