Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τρώει τη σφαίρα κατάστηθα – Σώσει την Αμαλία

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σίμος αναζητά τη βοήθεια του Ρένου για να σταματήσει τη φυγή της Αμαλίας. Ωστόσο, όταν ο Ρένος αρνείται, ο Σίμος απευθύνεται στον φρουρό του κρατητηρίου, προτείνοντάς του ένα εκατομμύριο δραχμές για να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τρώει τη σφαίρα κατάστηθα – Σώσει την Αμαλία

Παράλληλα, καταλαβαίνει ότι η Μιράντα γνωρίζει για τη σχέση της Αμαλίας με τον Ντίνο και την απειλεί. Η Μιράντα, αντιμετωπίζοντας την πίεση, προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να μην επισκεφθεί τον Σίμο. Ο Αποστόλης πείθει τον Πάρη να μιλήσει στην Αμαλία για το παιδί, ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να την πείσει να μην επισκεφθεί τον Σίμο. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την αντίσταση της Αμαλίας. Την ίδια στιγμή, ο φρουρός συμφωνεί να βοηθήσει τον Σίμο να δραπετεύσει για μερικές ώρες.

Ο Ρένος πηγαίνει να πει στην Αμαλία ότι ο Σίμος γνωρίζει για τη φυγή της, αλλά τελικά αναστρέφει. Ταυτόχρονα, ο Μεμάς αποκαλύπτει στον Πάρη την επαφή της μητέρας του με τον Ντίνο. Ο Ντίνος ετοιμάζεται να φύγει μόνος του, αφήνοντας ένα γράμμα για την Αμαλία. Η Μιράντα υποψιάζεται τις προθέσεις του Ντίνου και τρέχει να παραδώσει το γράμμα στην Αμαλία. «Τρέξε να βρεις τον Ντίνο πριν φύγει και να ζήσετε ευτυχισμένοι, κοριτσάκι μου, όπως το είχατε σχεδιάσει» την προτρέπει και η Αμαλία ντρέπεται τη μητέρα της και μετά από πολλή πίεση πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου.

Ταυτόχρονα, ο Σίμος φτάνει στο σπίτι του Ντίνου με σκοπό να βλάψει την Αμαλία. Δεν τη βρίσκει, φεύγει και πηγαίνει κι αυτός στο σπίτι του Ντίνου, την ώρα που έχει φτάσει εκεί και ο Πάρης. Έξω από το σπίτι του Ντίνου, ο Σίμος βγάζει όπλο για να σκοτώσει την Αμαλία, αλλά τελευταία στιγμή μπαίνει στη μέση ο Πάρης και τρώει τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αμαλία και αιμόφυρτος μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ