Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τρώει λάχανο τον Νοτόπουλο

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Αποστόλης αποκαλύπτει την αλήθεια, αναφέροντας ότι η Βικτώρια τον υποχρέωσε να κατηγορήσει τον Δούβλη. Η συνάντηση του Ντίνου με την Αμαλία εξελίσσεται σε ένα παθιασμένο φιλί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τρώει λάχανο τον Νοτόπουλο

Η Μιράντα, παρακολουθώντας τους, αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση, καθώς δεν γνωρίζει πώς να αντιδράσει στο γεγονός ότι η παντρεμένη κόρη της και ο πρώην σύζυγός της ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον και συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά. Ο Μεμάς και ο Στέφανος αντιμετωπίζουν ένα άσχημο θέαμα καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν τον Πάρη και τη Γεωργία. Ο Νοτόπουλος είναι νεκρός. Ταυτόχρονα, η καθυστέρηση της Σύρμως στο ραντεβού με τον Θωμά ανησυχεί τον Πασχάλη, την Τζένη και τη Ζαχαρούλα.

Ο Ντίνος εξομολογείται στον πατέρα του τον έρωτά του για την Αμαλία. Η Αμαλία συγκρούεται με τον Σίμο λόγω της απόφασής του να πουλήσει τον “Παρά”. Του ζητά να δεσμευτεί ότι θα τον δώσει στον Ντίνο. Εκνευρισμένος από τη ζήλια του για τον Ντίνο, ο Σίμος την χαστουκίζει. Παράλληλα, ο Σίμος αποφασισμένος να φύγει με την Αμαλία στο εξωτερικό, προτείνει στον Ντίνο να του πουλήσει το μερίδιό του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ