Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Συμμαχούν και τον στέλνουν φυλακή

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις –  Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ο Πάρης έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να αποδείξει προς όλους ότι ο Σίμος δεν είναι αυτό που δηλώνει, κρύβοντας πίσω από το ευγενικό πρόσωπό του τη σκοτεινή του πλευρά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Συμμαχούν και τον στέλνουν φυλακή

Μετά από μια συζήτηση με τον Αποστόλη, ο Πάρης ενημερώνεται για τις πράξεις του Σίμου, συμπεριλαμβανομένου του εμπρησμού στον «Παράδεισο» και των πλεκτάνων του. Αποφασισμένος να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης, αφού κινδύνευσε ο ίδιος να φυλακιστεί εξαιτίας του, αναζητά τον Ντίνο. Εκείνος του αποκαλύπτει τον ρόλο του Σίμου και της Βικτώριας στην πυρκαγιά του «Παραδείσου», καθώς και το γεγονός ότι η γυναίκα είναι η μητέρα του Σίμου. Σοκαρισμένος, ο Ντίνος αποφασίζει να προστατεύσει την Αμαλία, ζητώντας της να συναντηθούν για να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον άντρα που παντρεύτηκε.

Αν και η Αμαλία συμφωνεί αρχικά να ακούσει, καταφεύγει σε ψέματα, λέγοντας στον Σίμο ότι συναντιέται με την Πολυξένη. Ανακαλύπτοντας τη συνάντηση, ο Σίμος εξοργίζεται. Ο Ντίνος της αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει για τον Σίμο, προκαλώντας την σοκαρισμένη αντίδρασή της. Στο σπίτι, ο Σίμος ζητάει εξηγήσεις για τη συνάντησή της με τον πρώην της, αλλά η Αμαλία δεν αποκαλύπτει τη γνώση του Ντίνου για τη σχέση του με τη Βικτώρια.

Αν και ο Σίμος αρνείται τα πάντα, η Αμαλία αρχίζει να αμφιβάλλει. Ο Ντίνος και ο Πάρης αποφασίζουν να αποκαλύψουν την αλήθεια, αναζητώντας τον Σωτήρη και ενημερώνοντάς τον για όσα έμαθαν. Εκείνος υπόσχεται να βοηθήσει στον αποκαλυπτικό διάλογο και την τιμωρία του Σίμου. Παράλληλα, η Μιράντα αποφασίζει να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει τη Βικτώρια για απόπειρα δολοφονίας κατά του Φώτη και του Χριστόφορου. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ