Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Στήνουν παγίδα στη Ματούλα

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. H Ματούλα καταφέρνει να πάρει τηλέφωνο στο σπίτι του Μπουραντά αλλά προλαβαίνει και λέει μόνο ένα «κύριε» και το κλείνει καθώς μπαίνουν ο Χρήστος και η Στέλλα που τη βλέπουν και την απειλούν: «Μάλλον δεν τη θέλεις τη ζωή σου», την εκφοβίζουν και της στήνουν παγίδα για να δουν αν μπορεί να κουνηθεί και να μιλήσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Στήνουν παγίδα στη Ματούλα

Κάνουν ότι φεύγουν και κρύβονται μέσα στο σπίτι. Στο μεταξύ, η Αμαλία πιέζει τη Μιράντα: «Θέλω να έρθεις μαζί μας στο Παρίσι. Δεν φεύγω χωρίς εσένα της λέει και την πείθει. Η Βικτώρια το σκάει από τη φυλακή με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Σπανού, μεταμφιεσμένη κάτι που ανακαλύπτει η Αμαλία, η οποία μπαίνει στο κρατητήριο και ειδοποιεί τον φρουρό. Την ίδια ώρα ο Ιωσήφ συναντά τον Σίμο και του συστήνεται.

Παράλληλα, ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη παρακολουθούν τον Δημοσθένη και τον βλέπουν να μιλάει στο τηλέφωνο με τη Βικτώρια, η οποία είναι πλέον με σκούρα μαλλιά και του λέει: «Πρέπει να έρθεις και να μου φέρεις ρούχα».

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ