Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Πιάνει στα πράσα Αμαλία – Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σωτήρης ακούει τον Ντίνο να αναφέρεται στις σφαίρες. Σκέφτεται την Πολυξένη, η οποία του αποκαλύπτει πληροφορίες και του ζητά να διατηρήσει την εμπιστοσύνη της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Πιάνει στα πράσα Αμαλία – Ντίνο

Αποφασισμένη, η Πολυξένη εγκαταλείπει το σπίτι, ενώ η Αμαλία μετανιώνοντας για την ένταση που προκάλεσε, ζητά συγγνώμη. Ταυτόχρονα, υποψιάζεται ότι ο Χρήστος ενδέχεται να έχει σχέση με τον θάνατο του Αγή και της Λιζέτας. Ο Χριστόφορος ενημερώνει την Αμαλία ότι κατήγγειλε τη Βικτώρια για τον θάνατο της Αντιγόνης, σοκάροντάς την. Αφού αντιμετωπίσει τον Χριστόφορο, η Αμαλία επιλέγει να βγει για να ηρεμήσει, με τον Σίμο να την στηρίζει.

Η Δωροθέα επιδεικνύει αποδοκιμασία προς την Αμαλία, ενώ η τελευταία αναζητά πληροφορίες για τη θεία της από το Ντίνο. Συγχρόνως, ο Σίμος αναζητά επίμονα την Αμαλία, ενώ η Δωροθέα τον προτρέπει να ελέγξει το σπίτι του Ντίνου. «Γιατί δεν πας να την ψάξεις στο σπίτι του συνεταίρου σου;», του λέει με νόημα. Ο Σίμος επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνο, ψάχνοντας την Αμαλία. Αυτή, όμως, διαφεύγει από το παράθυρο, αφήνοντάς τον στο σκοτάδι. Στη συνέχεια, επιστρέφει σπίτι της μόνο για να μάθει ότι η μητέρα της νοσηλεύεται, ενώ ο Ντίνος υποκινεί τον Μάρκο να επικοινωνήσει μαζί της.

Η Αμαλία αποφασίζει να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο με τη Μιράντα, ενώ ο Ντίνος αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει και βιάζεται να τη βρει. «Πρέπει να φύγεις αμέσως γιατί από στιγμή σε στιγμή έρχεται ο Σίμος».  Ωστόσο, ο Σίμος φτάνει πρώτα και αντιλαμβάνεται την παράξενη κατάσταση με την επίσκεψη του Ντίνου στο νοσοκομείο. Όταν όμως φεύγει ο Ντίνος, ο Σίμος προσπαθεί να την ψαρέψει λέγοντας ότι του έκανε εντύπωση που ο Ντίνος ήρθε με άδεια χέρια, η Μιράντα τον δικαιολογεί, όμως αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει από τη συμπεριφορά της Αμαλίας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ